KkubraOz Behicelif inşallah adet olmazsın haber et mutlaka ama stres yapmamaya çalış çok yoruyor insanı
KkubraOz Behicelif ya ben cevabını görmemişim bende hastalandım bir sonraki aya kaldı yine umutlar. Ama bende bu ay saldım artık takmıyorum kafama takip de etmiyorum
KkubraOz 38NURUM 😞 geçmiş olsun. Üzülme bir daha ki aya sağlıklı bi şekilde olur inşallah. İnsan çift çizgiyi görünce umutlanıyor işte ama her şey kısmet.
38NURUM Bfduam hiç üzülmedim rabbime hep dua ettim hayırli zamanda hayırlı evlat nasip et diye bu sefer olmadı demmki bundada var bir hayır ne zaman kısmet olursa rabbim bilir inşallah
38NURUM KkubraOz hiç üzülmüyorum canım Rabbimden hep hayırlısını istedim olmadı demekki hayırlısı böyleymiş ne zama nasip kısmet olursa rabbim bilir
KkubraOz Tugce0133 beklenen adet tarihi demek canım bende burda ilk duyduğumda ne olduğunu anlamamıştım 😃 SAT var bide o da son adet tarihi demek
Bfduam 38NURUM benimde kimyasalım olmustu yıllar once, sonra hamd olsun oldu. Seninde ins güzel haberlerini duyacağız. Ben uzun ara verdim, degerlerim kötü Dr zor dedi tekrar hamile kalmam.
38NURUM Bfduam bişey sorcam bilgisi olan var mı aceba… kimyasal gebelik geçirdim ya ben karnındaki kese kendi kendine düşer mi nasıl bilecem yok olduğunu ki