KkubraOz Perşembe günü rahim filmini çektirdim. Bu ay biraz umutluyum o yüzden. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Var mı benle aynı tarihleri yada yakın tarihleri bekleyen hadi gelin.😇
CansuDRY KkubraOz Doktorum rahim filminden sonra 2 ay korunun demişti bana. Sizinki demedi mi hiçbir şey?
KkubraOz Zeysezer yaa biraz önce sana yazdım betan 107 çıkmışş benim buraya yorum yapmışsın 😍 darısı bize çatlamadan sonra kaç gün geçti şu anda
Zeysezer KkubraOz adetin 15 ve 16. Günü yumurtlama gördüm 17sinde çatlama oldu 9 gün geçti bekliyorum ama beklemek çok zor yine negatif çıkacak diye test yapmaya korkuyorum ilk defa testlerle takip ettim bakalım ne olcak
KkubraOz Zeysezer ben daha bugün gördüm yumurtlamayı hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırıız 😍
Sterre Benim de 9 haziran BAT. Ovulasyon testiyle adet tarihimden 3 gün sonra yumurtlama gördüm. Bu şekilde bir şey yaşayan var mı?
AnnelikHayali Merhaba Kübra. Aynı gün rahim filmi çekildik, hatta benim gönderimde yazışmıştık seninle. 🙂 ben de 13 haziranı bekliyorum.
KkubraOz AnnelikHayali evett hatırladım yaa benimde 13 haziran doğum günüm olurda bu ay tutarsa bana da en güzle hediye olcak 😍😍 7 haziranda benim bat 😍
KkubraOz Meryemce92 oo en erken sen varsın o zaman güzel haberlerini verirsin inşallah 😍 sanki geçen aydan da hatırlıyorum seni gebelik testinde çıkıp kandamı çıkmamıştı yanlış mı hatırlıyorum
AnnelikHayali KkubraOz ay inşallah. 😍çok güzel haberler alırsın ve bizlere de müjdeyi verirsin umarım.
Meryemce92 KkubraOz Doğru hatırlıyorsun tatlım. 4 silik test kan negatif ve sonuç hüsran 🙁 ama olsun umudumu yitirmedim.
KkubraOz Sterre bazen olabiliyormuş erken yumurtlama eğer öncesi ve sonrası günlerini de değerlendirdiysen ve tutmuşsa muhtemeln adetten önce öğrenirsin 😍
Sterre KkubraOz İki gün öncesi ve yumurtlama gününü değerlendirdik. Adetten sonra olması şüpheye düşürdü beni, bu yüzden önemsememiştim. Renk açılınca meğer yumurtlamaymış dedim😂 Spermler uzun süre yaşadığı için inşallah tutmuştur ya.
KkubraOz CansuDRY evet ya bir arkadaş vardı burda filmden sonraki gün bir kere denemişler o gün hamile kalmış 🥳 bende antibiyotikte kullanıyorum enfeksiyon olmaması için
KkubraOz Sterre ay inşallahh yine de değerlendirmeye devam et bence belki ikinci yumurtlamayı bile görürsün 😍 bende ilk kez ovulasyonu deniyorum elimde 4 tane var bugün yumurtlama belirtileri hissedince yapayım dedim bi baktım test pik yapmış 😂 ilk defa öyle gördüm