Hafizeplt Mom54544 koru hastanesnde yaptırdım doğum paketim var orda.. ama hamileleri genel olarak bekletmiyolar canım bi araştır istersen
Mom54544 Zeliiiss Gün alma olayını ne zaman yaptınız ben 1 ay önce detaylı için gittim gün almaya yok dediler geri özele gittim yaptırdım orası da yogunmu haftasında falan yaptırabilir miyim hemen gittiğimde
Mom54544 Hafizeplt Bende Etimesgut ta bı özele gidiyorum telefonda fiyat söylemiyorlar şehir orası ve fiyat alabildigim yerleri karşılaştırıp yaptırmak istiyorum ne kadar az gitse bütçe den o kadar iyi
Hafizeplt Mom54544 canım dünde burda bi sohbette okudum sağlık ocağında aile hekimliğinde yaptıran da varmış.. aile hemine gidip bi sor ya da numarası vardır internette ara sor
Yorgunbiranne Geçen yıl Pursaklar devlet hastanesinde 27. Haftamda yaptırdım o zaman izine ayrılacaktı şu tarihlerde müsait olunca sabahtan sabahtan gel demişti
Mom54544 3MelekAnnesi3 Hemen gidince randevusuz verir ler mi bana da ya annemler e yakın orası başak tıp ta ücretli yaptırmayı düşündüm bende yine şehir yine vermezse diye
3MelekAnnesi3 Mom54544 canım randevulu yapar sanırım ben ayrıntılı sonucu göstermeye gittim sonuc sırası almıştım danışmadan doktorun yanına girince de kendi söyledi seker yüklemesini de istiyorum yaptır diye o sekilde oldu sanırım direk gidince yapmaz
Mom54544 Yorgunbiranne Ya dibimde kadın doğum var ama tavsiye etmiyorum kimseye gitmek istemiyorum da Zübeyde de de iyi anılar bırakmadım tedavi görürken ya şehir Hastanesi’ne ya da özelde yaptircagim yine
Yorgunbiranne Mom54544 biliyorum bende sevmiyorum orayı ama şeker yüklemesi için tek seferliğine gidilir diye düşündüm 😊 şehir hastanesi zaten çok güzel orada sezaryen oldum çok memnun kaldım özel gibiydi