Kaanfatmasahin Adana da yaşayan bebiş bekleyen anneleerr. Ayrıntılı ultrasonlarınızı nerede yaptırdınız? Özel de yaptıran veya yaptıracak olan anneler fiyatlar nasıl acaba. Adana’ya yeni tasındım hiç bir bilgim yok maalesef yardımcı olur musunuz? 🤗
Cylncyln_01 Kaanfatmasahin Ben balcalıda prof gittim 160 tl idi cokda güzel baktı tavsiye ederim ama randevuyu hemen alman lazım baya yoğunlar prof selım büyükkurt
Zeynep0886 Kaanfatmasahin ben özel kliniği olan doktora gidiyorum cihazı son sistem kendisi baktı gerek duymadı perinatolağa gitmeme ama git deseydi Hakan kalaycı diye perinatolok var özeline gidecektim
_Mother_ Kaanfatmasahin Seyhan başkentte Hakan Kalaycıya yaptırdım 540₺ ödedim ama ben ocaktan önce yapmıştım fiyatlar zamlanmadan önce yani
Kaanfatmasahin Zeynep0886 yaa gerçekten mi ? İzmir’de yaşıyordum böyle şeylerle karsılasmamıştım hiç. Buranın düzenine alışamadım daha.
matildaaa Zeynep0886 ben de bulun aradım Ağustos’a gün veriyorlar. Bebek 7-8 aylık oluyor. Yine de yaptırsam mı bilemedim
Zeynep0886 Kaanfatmasahin maalesef bende öyle oldu doktorumda üç aydan önce zor alırsın demişti gerçekten öyle oldu ama siz deneyin yinede belli olmaz
Kizimveikizogluslarim Kaanfatmasahin balcali Mete sucu 158 ₺ ödedim çokta güzel ilgilendi tavsiye ederim
Zeynep0886 matildaaa benim haziranın ikisinde randevum ve ben gitmiyorum keşke benim yerime sizi alsalar gitmem gerekse bile özele gidicem çünkü
Emdok Kaanfatmasahin prof dr ebru tarım. lütfen başkasını düşünmeyin bile. Makinası adanada tek olabilir bilgisi ve deneyimi de keza. Canım doktorum🥰🥰🥰