Biranne2meyve Nazzprlkci çok güzel ama benim tavsiyem piyanolu almanız olur kızım 2 yaşında hala piyanosuyla oynar 100 TL’ye almıştım ben " 🥰
Ozgecetindag Nazzprlkci hayırlı olsun canım bende ilk internetden bunun gibi bir şey aldım kızım sevmedi e bebekte 189 tl ye pianolu olani aldım onun başından inmiyor 😅 ayaklari ile vurdukca hoşuna gidiyor
Anneyizbiz Nazzprlkci güzel canım gül güle kullansın bebeğin bende alacam ama ben doğumdan sonra kırkı çıkınca alacam😁
milena11 Biranne2meyve bende piyanoludan aldım annem ne anlicak çocuk piyanodan boşuna başımız şişecek diyor 😅😅🙈
Seda_nrr Biranne2meyve piyanolular 200-300 tl siz nerden almıştınız ? Bulamadım ben uygun fiyatlısını
Biranne2meyve Nazzprlkci hahah oynar annesi oynar 🥰 ben internetten sipariş ediyorum hep nerden daha uygun olursa hala sapasağlam yani çok şükür
Biranne2meyve milena11 hahah ya olur mu o ayaklarıyla elleriyle ona dokununca o kadar hoşuna gidiyor ki insanın ve uzun süreli gerçekten piyanolu ses ışık dikkat çekiyor hep 🥰
Anneyizbiz Nazzprlkci ay bende çok istiyorum da daha iki ayım var. Acil ihtyaçları var daha alınacak oyuncak kısmına geçemedim daha😁
Biranne2meyve Seda_nrr kuzum e bebekte 119 TL benim aldığımın aynısı 200 300 verme sakın hiç gerek yok
Seda_nrr Biranne2meyve yaaa hemen bakayım oraya ♥️ Ya bulurum diye almamıştım şimdiye kadar iyikide almamışım ☺️
Biranne2meyve Elo_35 bak bu canım ama bissürü seçenek var diye biliyorum piyanolu oyun halısı yazarsan çıkar karşına en uygun burda gördüm şuan https://www.hizliresim.com/lswxgxg