Seyda2425 Kızlar 22. Haftaya kadar okadar hareketli bir bebektiki kızım hep oynuyordu tişörtün üstünden bile belli oluyordu detaylı ultrason dan sonra tik yok.. Yani zorla oynuyor yarım saat Elimle oksuyoeum anca öyle hareketleri çok azaldi.. Tedirginim…
Nrsima Seyda2425 canim bebek büyüdükçe yeri daralıyor ve hareketleri de azalıyor ister istemez korkmani gerektirecek bir durum yok
Syma-ma Seyda2425 korkma benim de üç gün hareketsiz oldu çok korktum ama içerideki pozisyonu falan etkiliyormus. Sonra yine devam etti aynı şekilde falan sağlıklı gayet ama böyle hareketler düzensiz hep.
Nilaylks Seyda2425 detaylı ultrasondan Sonra benim de üç dört gün hareket azlığı oldu sonra eski haline döndü ama bir gün çoksa iki gün daha az oluyor siz yine de on hareket sayın doktorum bana öyle demişti
Deletedmom23234 Seyda2425 24-25. Haftaya kadar hareketleri hep düzensiz oluyor. Merak etmeyin çikolata meyve suyu için sola yatın, karnınız ile hafif oynayın. Tepki verir🙏🏻🌸
a_burcu_bur Nilaylks yaa ne güzel ben 18deyim, 22.haftaya detaylı için randevu aldım. Bende hiçbi his yok. Bi de detaylı ya gitsem demek ki 😔😝😂
Deletedmom23234 Seyda2425 Ay korkuttunuz beni🤭 benimde o haftalarda cidden çok düzensizdi hatta 2 gün bile hissedemedim ama dediğiniz gibi detayli ultrason ile alakası da Olabilir ☺️ veya plasenta bebeğin önüne de geçmiş olabilir eğer hareketlerini derinden hissediyorsanız 🙏🏻
Aslimuuuu Bu sıralarda tetanoz aşısı oldunuz mu. Aslında detaylı ultrason değil aşıdan kaynaklı olabilir.forumda da çoğu kişi tetanoz aşısından sonra hareketsizlik gözlemlemiş bende de olmuştu
Elif5361 Seyda2425 29 Haftalık olcaz oğlumla hala hareketleri düzene oturmuş değil uyku uzunca uyku dönemleri ☺️Gönlünü ferah tut ya sırtı dönüktür yada uyuyordur bizi korkutmayı seviyorlar ☺️Bi gün çok hareketli olurken bi gün hareketsiz olabiliyorlar 🥰