Babubaa Benim de 6+0 da bir lekelenme başladı ki tüp bebek olduğundan zaten progestan kullanıyordum. Yaklaşık 4 gün sonra şakır şakır kanamam oldu, ( 10 dk da 1 ped dolduracak kadar çok)! Kesin düşük diye baktılar acildekiler, ama kalbi atıyordu çok şükür. Alttan ultrasonla baktılar. Proluton iğne verdiler haftada bir. Şimdi arada kahverengi lekeler ve ağrılar yaşıyorum. Allah nasip ederse yarın 8. Haftaya gireceğiz. Allah hepimizin sinirlerine kuvvet versin.
SuAte Babubaa canım benim biz aynı zamanda hamile kalmışız ben 3 gün önce gittim ama kalp atışlarını duyamadık maalesef 5İnde tekrar randevumuz var inşallah duyarız bu kez🙏🏻 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah
gigi SuAte geçmezse ve çok şükür bebeğinde sıkıntı yoksa poliptir başka doktorlarada görün bence işini sağlama al
MuhammedSedaakmak Benimde 5. 6. Ve 7. Haftamda sürekli kanamalarım oldu defalarca alttan muayene aldım doktor kan görmediğini söyledi şuan 8. Haftayız kan kesildi çok şükür ve bende ekstradan bi ilaçda almadım
Annesininumudu SuAte Canım bende sürekli aynısı var bende hastanede yattım doğru düzgün hiç bi sey söylemiyorlar hem kasik ağrıları var hem lekelenme var ultrasonda bakıyorlar hiç bi şey yok nedenini bende bilmiyorum
Flzars Kızlar bende ayni 8+5 4 gundn beri kanamam var benmde adetin son gunlri gbi geliyo doktorum banada igne yapti ama hala gecmedi
Vuslat61 Ben de 10+4 teyim 2 gun yogun kanamam oldu igneler serumlarla biraz durdu ama hala pembe lekeler geliyor ve sebebi yok bekleyip görecegiz Allah s emanetiz 🙏
SuAte Tam bitti derken tekrar başlıyo, yapabileceğimiz tek şey dua etmek inşaallah bizde normal gebeliğimize devam edip sağlıcakla dünyaya getirebiliriz🙏🏻