Didi6 Susamtanem2 İlker ve Mete güzel 💙 Ege çok standart geldi bana. Meriç, Tuna, Arda bunlar da olur. Nehir adları
Susamtanem2 gulin-35 aslında ben efe isterdim ama eşimin kuzeninin adı efe can o yüzden eşim istemiyor bı de efe isimli çocuklar karakter olarakta efelenen karaktere sahip diye biliyorum
gulin-35 Susamtanem2 hıc alakası yok oglum cok sakın cok kıbar saygılı 😀kımseye efelenmedı okul zamanlarında bıle kavga etmedı bı kere suan 18 yasında tam delı dolu zamanı olmasına ragmen hala aynı
Susamtanem2 gulin-35 Kızımın adı Elif aslında bı ara kayınvalidemin çınar ismini sevdiğini duymuştum ama eşim istemiyor çınar diye düşünmüştüm hep erkek olunca çınarı da eşim kabul etmeyince efe istedim o da kaldı sanırım ege kalacak bu gidişle adi
Mineozturk3414 Eşimin adı İlker. Oğlumuz olacak onunkinide Soner koyacağız Allah nasip ederse. Çok sevdiğim bir isim İlker 💙
DeryaSzrnzl Susamtanem2 bende izmirliyim ama erzurumda yaşıyoruz ilk oğluma efe koymak istedim koydurmadılar enes oldu ismi şimdiki oğluma ege, egemen, egehan tarzı birşeyler düşünüyorum bende deniz ismini düşündük ama çok fazla var gerçekten ☺️