elifemirasaf Bugün 12+0 olduk yarın doktor kontrolüne gideceğim mide bulantıları devam ediyor cinsiyet öğrenebilirmiyim acaba ilkini tam 12 de öğrenmiştim birde su hiç içemiyorum korkuyorum sıkıntı çıkacak diye siz de durumlar nasıl
Serappp14 elifemirasaf bende 11+1 haftaya 12+1 de kontrolum var umaem cınsıyetı goruruz cok merak edıyorm bende cok su ıcemıyorm bulantım cok haftasonu serm yedım muayenede oldum bı sıkıntı yoktu cok sukur ☺️
3bebekannesiii elifemirasaf bugün 12+3 olduk ikili testimiz için gittik doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı kız dedi bakalim
_Mina_ elifemirasaf merhaba aynı haftadayız bugün 12 haftalık olduk çok şükür mide bulantıları hala devam ediyor ne zaman gecicek acaba sağlık olsun da yemek yemeyi çok özledimm🤲🤗
elifemirasaf Serappp14 vişne suyuyla içiyorum ilaçları bile ilkinde 12. Haftada bitmişti bunda devam ediyor inşallh bu hafta biter bakalım yarın biz neler öğreneceğiz
elifemirasaf Zezemeze ben de yarın devlete Perşembe özele gidicem ikisinden biri söyler heralde birde sanırım kan vermemiz gerekiyor açmı gitmeliyiz unuttum
Serappp14 elifemirasaf yaa o kadar degıl en kötü 5 bardak ıcıyorum ılaclarla vs doktoruna soyle bence su ıcemedıgını yarın ☺️
3bebekannesiii elifemirasaf doktorum büyük ultrasona gönderdi beni kendi bakmadı perinatoloji uzmanı baktı ense kalınlığı ve burun kemiğine sonra cinsiyeti söyledi kan verdim
elifemirasaf _Mina_ kesinlikle ben de aynı durumdayım açlık hissetmek istiyorum resmen o hissim kayboldu umarım bu hafta son olur ikili test için gidecekmisiniz
elifemirasaf Serappp14 5 bardak içsem keşke mümkün değil sıfır su yarın söylüyeyim belki serum takılır