Aysenurctn32 ben kendimce olmazsa olmaz listesi oluşturdum… Ivır zıvırsız bir alışveriş yaparım inşallah 🤲🙈
Aldığım bakım ve diğer malzemelerini yazayım:
Uni baby yenidoğan ıslak mendil koliyle aldım.
Philips avent ultra air 2li emzik
Philips avent cam 120 ml biberon
Baby me alt açma örtüsü 1 paket
Baby me temizleme pamuğu 1 paket
Bübchen yıkama jeli 400 ml
Wee çıt çıt tırnak makası
Otribebe burun açma aparatı ve 12li yedek parçaları
1 numara sleepy bebek bezi içinde az olandan aldım 1 paket.
Sudocrem pişik kremi orta boy.
Müslin örtüler sayısı tercihe bağlı…
Ağız mendilleri sayısı tercihe bağlı…
Reflü yatağı
Çıt çıtlı beyaz atlet zıbınlar e bebek.. Ben bol bol aldım. Yine sayısı başkalarına göre tercihe bağlı.
Bunları aldım… alttakiler de listemde yazılı ancak henüz almadıklarım var:
Penye battaniyeler sayısı tercihe bağlı..
Ikeadan banyo küveti alacağım.
Emzirme yastığı.
999 ayar gümüş kapak.
Depend.
Lansinoh tekli süt sağma makinesi elektrikli.
Bebek banyo havlusu.
Rossmandan babydream marka ıslak mendil paketi şeklinde içinde kokulu çöp poşeti olan bir ürün varmış kirli bezleri koymak için onu alıcam bebek cantasına atmak için… gittiğim yerde bezi atmak yerine onun içinden çöp poşeti çıkarıp içine koyar öyle atarım…
Bebek çantası diktireceğim çünkü ben minyonum ve dışarıdaki çantalar bende saçma büyük duruyor onları hayatta taşıyamam 🤣
Birde olmazsa olmaz emzirme atleti almayı istiyorum. sütyende emin değilim belimden üşümemek adına emzirme atletinin benim için daha faydalı olacağını düşünüyorum..
Kıyafetlerinden baya bişey aldım… Ancak yazmıyorum çünkü kimi az alıyor kimi fazla tercihe parana bağlı diye düşünüyorum canım..
Bütün bunlar dışında bebek için yatak, dolap yada şifonyer ve bebek arabası kalıyor sona 🙈
Ay yazarken yoruldum Allah yardımcımız olsun…
Ayrıca şunu belirtmek isterim ki belkiii oda belki hadi oluversin dersem sadece zıbın şapka ve eldivenden oluşan isimsiz ama vintage tarzı hastane çıkışı yaptırmak istiyorum.. Tek ıvır zıvır para verebileceğim o.. Onun dışında yok süs püs hediyelik bilmem ne para harcamayı düşünmüyorum koronadan dolayı…. Eğer o zamana etraf düzene girmeye başlarsa sadece isimli çikolata olur ikram için…
Yaşadığımız yer soğuk oldugundan dolayı ve doğum zamanı inşallah ekim ayına geldiğinden dolayı soğuk olur eminim buralar.. Bebek yelekleri patikleri vardı çeyizimden.. Ben sadece 1 tane tek renk battaniye örmeye başladım. Onun dışında başka bişeyimiz de yok 😁