Minikanneee Guleer Bizde elmayız :) ikili testte doktorumuz %85-90 erkek dedi bakalım haftaya bidaha gidicez o zaman kesinleşir sanırım :)
Momlife1 Doğum 2 Aralık gözüküyor ama kasımın sonunda olabilir diye düşünüyorum kızım 40 haftayı doldurmuştu ama 2. Gebelikte bir çok arkadaşım bir maç hafta erken doğum oldu 🤰 hayırlısı inşallah
Dry35 Guleer 17 haftadayız dolmabiberiz 🤣🤣 ekim sonu kasım başı gibi görünüyor doğum cinsiyet kız ismi ayda ❤️🥰
efelettin Limon 🍋 Kasımın 25i gözüküyor ama oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim buda öyle olursa 1 hafta 10 gün önce olur 😍 ikili taramada kız tahmininde bulundu doktorumuz bakalım 🥰
seydaomer 14+4 olduk elma büyüklüğündeymişiz 🍎😊 Doğum 18 Kasım tahmini 😍 Cinsiyet için 16 haftada gideceğiz bir oğlum var ikinciyi gönül kız istiyor ama yeter ki sağlığı yerinde olsun erkekse de oğluma arkadaş olur nasipse büyüdüklerinde 💚
Ervam2015 seydaomer beraberiz canım benimde 1 kızım var gönül erkek olsa diyor ama rabbim hangisini nasip ederse artık bekliyoruz bakalım
Seymasnc Guleer burdaa benimde ikinci gebeliğim kasım görünüyor hayırlısıyla inşallah şuan 🍋 büyüklüğündeyiz 13+1 🥰
Mrvinci1759 Merve131521 bugün tam 16 haftalık olduk erkek olduğunu söyledi randevumuz vardı bugün doktora 🥰
Keziiii 13+3 limon büyüklüğünde 2 yaşında bir kızım var bunda erkek istiyoruz bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun önemli olan bu
Ayse04 Biz de kasım 12 ❤ 15+6 olduk yarın cinsiyet öğrenmeye gideceğiz. Sizce %100 bi tahmin yaparlar mı kızlar 🙏
2inciannelik Ayse04 kesin öğrenirsin canım çikolata ye . Ben de 3 haziranda 16 hafta olacağım o zaman öğrenirim inşallah