EceEce Bakarmısınız 36 cı haftasında suyunda azalma olup düzelen oldu mu lütfen yardımcı olur musunuz 😔
Tugceince EceEce 36. Haftadan sonra doğsa da bişy olmaz Allah’ın izniyle . Suyun az olması Daha erken dönemlerde tehlikeli .
Meltemm123 EceEce günde 1 bardak havuç suyu cnm başka hiç bişey değil bende İzmir’de profesöre gittim bana öyle dedi ve dengeledi
Zhrnc EceEce canım armut havuç suyu falan diyorlar genelde iyi gelirmiş Bi dene istersen ama korkmana gerek yok doğum zamanı yaklaşmış zaten stres yapma sen hiç 🙏
EceEce Tugceince Şuan hastanede gözlem altındayım gününde doğsun istiyorum daha küçük inşallah hayırlı haberler alırım
060616 Bana da suyun az dedi bebek hareketlerini kontrol et dedi yarın tekrar gidecem bakalım tam 37 haftalığız bugün
060616 EceEce anladım canım benim suyu birisi 5 cm ölçtü bir başka doktor 9 cm ölçtü de o yüzden sordum.
EmineGMSA Canım benim daha 32 haftada azdı ama çok şükür 40 oldum ve normal şuan havuç suyu ve armut ye
Meryemzehra EceEce Bana üç gün verdiler bolca su içip meyve tükettim havucu rendeleyip yedim be normale ulaşmıs su sevıyem dün öğrendik. Siz ne durumdasınız suanda
Dorukannesi EceEce benim daha erken baslamisti 25 haftada suyum az dendi.Bol bol su ictim gunde bazen 5lt ictim