HilalYlmz Zorunlu bir ismimiz var Erdinç kpederimin ismi önüne bi isim bulamadım sizin fikirlerinizi de alabilir miyim sevgili anneler🌸
mucizemsin-21 HilalYlmz erdinç efe,erdinç ege , yiğit erdinç,yağız erdinç, erdinçhan, erdinç can ,erdinç ömür, erdinç kaan bunlar kulağa hoş geliyor gibi 😇
HilalYlmz Syma-ma soyadımız da Yılmaz 😂 sırf benden onay alınmadan erdinç olmasına karar vermiş kvalidem herkese yaymış birde aslında benimki birazcık inat çift isim konusunda
mucizemsin-21 HilalYlmz aynen öyle canım başından beri kaç isim düşündük Yusuf Erende karar kıldık en son bizde 😂sağlıkla gelsinler inşALLAH 🤲
Syma-ma HilalYlmz yine bir kayınvalide sorunu 🤣 nerden alıyorlar bu cesareti 🤣 valla haklısın istediğin ismi koy onunla seslen çocuğuna 🥰
Gif HilalYlmz Erdinç Duha Yılmaz 🥰 bence böyle çok hoş oldu evde oğlunuza sesleniyormuş gibi bi deneyin kulağınıza hoş geliyorsa değerlendirin derim.😊
Zeyneptekin Bende söylenmesi cok kolay diye begeniyorum yani özellikle cagirirken cok hos geliyo kulaga benimde oglum oluyo ama biz daha cinsiyeti bilmeden babam ve kayinbabamin adini koyucaz dedik hemde atamizin ismi Mustafa Kemal olucak hala düsünüyorum 3. Isim koysammi diye ama cok uzun oluyo HilalYlmz