Sakinem212 ilayda-95 iki sonuç yazmıştım ilki 97 çıkmıştı diğeri 5 gün sonraki değerim 735,6 çıkmıştı.
Nesityyy Sakinem212 canım şimdi perşembe günü yazmışın 700 çıktı sonra 735 yazmışın çıkmış diye… Sonrada yorumlarını okuyorum hankisi doğru ilk 700 muydu yoksa 93 mu?
Sakinem212 Nesityyy perşembe günü baktırdım 97 çıktı gebelik var denildi 4 gün sonra 735. 5 çıktı yükselmiş değerim kanamam olduğu için acile gittim şimdilik bir sorun yok beklemedeyim 10 gün sonra gidecem keseyi görmek için geç dönlenme olmuş son adetim 26 mart çünkü .
VeraVrea Sakinem212 geçmiş olsun, dış gebelikti ya da cumartesi günü gebelik sonlandı ve geriye doğru düşüyordur 😢
VeraVrea Sakinem212 artmamıs persembe gününden beri gibi görünüyor onu diyorum aslında söyle olmustur: Pers: 700 cuma: 1400 ctesii: 2800 pazar: 3000 Ptesi: 1500 salı: 750 Birkaç gün sonrs sıfırlanmazsa doktora gitmelisiniz
VeraVrea Sakinem212 evet evet bu sekilde yaklasık iki üç güne sıfırlanır ve regl olursunuz. Ama belki de mucizedir belki de beklenmeyen olur devam eder. Allah en kısa zmaanda yeniden mutluluğu yaşatsın size🙏🏻 Sakın üzülme, geçen yıl 5. Haftada ben de bu sekilde hcg azaldıgını görmüştüm, meğer doğru zaman değilmiş. Aralıkta tekrar geldi mucize .. insan üzülüyor ama sonra doğru zaman buymuş diyeceksin🙏🏻
Sakinem212 VeraVrea yarın sağlık ocağına gidecem doktora sonuçları gösterip tekrar kan testi isteyecem bakalım ne diyecek pek umudum yok açıkçası sancım var ama hafif .
Kubraselamii13 Sakinem212 Sakinem212 bence bekleme düşmeye iler bende 3 gün önce kürtaj oldum ilk 1 hafta kan verdim artış vardı fakat boşmuş kese 2. Kürtajımi ikisinde de dusmedi
Sakinem212 Kubraselamii13 kanamam hafif başladı düşecek gibi görünüyor sancım da var kanama aşırı oluyır mu düşükte.
Minigimyolda Sakinem212 merhaba sağlık ocağına gitmek yerine acile gidin her kanama düşük değil dediğiniz gibiyse değeriniz güzel artmış kanama alanı olabilir yerleşme kanaması olabilir beta değerinize bakılır düşük önleyici iğne falan yapılır düşük yapıyorum diye düşünmeyin direk
Sakinem212 Minigimyolda Princessmom acile gitmiştim kese gözükmeden ilaç veremeyiz dediler leke geliyor sağlıklı olsa düşmez zaten değerime tekrar baktırdım düşüş olursa düşük yaparım zaten umarım artar kürtaj olmaktan korkuyorum
Princessmom Sakinem212 benmde böyleydi boş gebelik geçirdim. Kürtaj oldum kendi kendine düşmedi. Ama lekelenme varsa siz kendiniz düşük yaparsınız büyük ihtimal
Princessmom Sakinem212 Düşmüyor canım bazen sağlıksızda olsa. Ben boş gebelik yasadm neler yaptm kullandım düşsün diye düşmedi kirtaj oldum ama umarm düşer senin
Princessmom Sakinem212 Benmde kimyasal dendi bugün 23den 36ya yğkselmş. Çok az. İnşallah biran önce düşer
Aslinur Sakinem212 kürtaj olmak emin olun daha iyi ben bir kimyasal bir kürtaj atlatan biri olarak söylüyorum ki kürtaj da 20dk snra uyanıyorsunuz agri sızı yok hayat devam ediyor. Tek aciniz damar yolu açilirken onada acı denmez tabi çoo geçmiş olsun
Sakinem212 Princessmom 1770 e çıktı 2 gün arayla 1000 artmış haftaya keseyi görmek için kendi doktoruma gidcm daha yeni 4 haftalık oldu.