yavrukom 30 +2 den selamlar boy 42 kilo 1742 çıktı kızlar sizi bu hafta da ölçümler nasildi kilo biraz fazla gibi geldi de
dlnyny yavrukom 30.haftamızda kilo 1800 boyu söylemedi bende sormayı unuttum ama gelişimi önde demişti doktorumuz
Naz_01 yavrukom bende 30+2yim benim kontrolüm perşembe günü olacağı için şuanki kiloyu bilmiyorum en son 21nisanda 1kilo çıkmıştı.
yavrukom dlnyny asistan doktordu bilgi vermedi yarın sonuç için tekrar gideceğim detaylı sorcam doktora
dlnyny teachervera 2 hafta önde dedi doktorumuz. Bizim bir kaç aydır düzenli olarak 2 hafta önde gidiyor. Sizinde mi öyle?
teachervera dlnyny Maşallah 🧿 benim 16 da 2 hafta önde idi benim boşanma durumum oldu yemeden içmeden kesildim psikolojik olarak yıprandım bebeğim gününde şimdi
dlnyny teachervera evet sizi postlarınızdan hatırlıyorum. Şükür günündeymiş geriden de gelebiliyor bebişler ama son haftalarda yakalıyorlar gerçekten beslenmenizle destekleyin sağlıklı olsunda🙏🏻 Çok güçlü çok güzel bir annesiniz söylemek istedim🌸
Babyyyymother Bende 30+2 yim cok merak ediyorum ne kadar oldu diye.2 gün sonra gideceğim insallah hersey yolundadır 🙏🌸