deletedmom947 tugceee10 tam da böyle bi sayfa arıyordum bütün bebek arabalarını vs incelemişler çok teşekkür ederim🤗
Zeynep89 bikucukbalik bende almayi dusunuyorum aynisindan elektrikliler pahali geldi acikcssi . Ise yarar insalllh
bikucukbalik Zeynep89 çalışmayan kadınlara manuel yeterli diye düşünüyorum o da mastit olmamak için bebeği emzirdikten sonra boşaltmak amaçlı kullanıcam inşallah
MASALMYRA Nurcngel ben de Ameda aldim insallah iyidir.Bilmiyorum ben tedbir amacli aldim sutum gelmezse ihtimaliyle hayirlisi insallah gelir de gerek kalmaz diyeyim.Siz kullaniyor musunuz memnun musunuz?
Dodoveannesi blackberry118 avent in sterilize etmek için mikrodalgaya uygun kabı var. Ben ondan aldım.
ebru_ecrin_demir Kesinlikle ameda lactaline 7 yıl önce kızım dogdugunda almıştım benim dışımda bi çok arkadaşım kullandı ve hala sapasağlam sadece biberonlarını değiştirip oğlumdada kullanacağım inş
dilanbartos Bugün hastaneye gittim. Baş hemşireyle kontrolümüz vardı. Orada süt sağma makinasını ne zaman kullanmalıyım diye sordum. 6 gün önce Doğum yaptım ve hemen sütüm geldi. Bana kesinlikle sütümü sağmamam gerektiğini zaten olması gerektiğinden fazla sütümün olduğunu söyledi. Eğer sütüm az gelirse o zaman sağmam gerektiğini söyledi. Çünkü sağarsam vücut daha çok süt üretecekmiş. Yani demem o ki kızlar süt sağma işini bir kenara bırakın vakti gelince alır sağarsınız.