okunmusciklet Cnskrdmr hepsi burada dan aldım canım birde indirim oldu benşm alcağım, zaman hala vardır belki 50/100 tl de indirim oluyor
Elifmstf Ezgiozkul yoyko ultimate travel sistem aldım aşırı güzel kaliteli geldi dolgun pedli kumaşı güzel pusetinde bel destek süngeri var. Portbebe ile katlanıyor. Çok beğendik tavsiye ederim
ElifLeyla Ezgiozkul joie muze lx bebek arabası aldım iki sene önce kızıma pusetli çok memnunuz çok kaba değil pratik hafif bi araba şimdi de oğlum kullanacak inşallah fiyatı da uygun ben iki sene önce 900 TL ye aldım sanırım şimdi de 1000 civarı galiba
_sena_ ElifLeyla keske 1000 olsa 1.700 olmus😶 puseti üstüne takinca kaba gbi duruyor kullanışlı mi acaba
Emsare _sena_ vistaya daha mağazada bakamadım ama internette güzel görülüyor maclaren güzel ama o da pahalı
_sena_ Emsare evet bende hem fiyatı uygun hemde kaliteli olsun istiyorum ama bakalm vista oluCak sanırım 😅
ElifLeyla _sena_ evet çok kullanışlı çok kaba değil 🤔 ay ne kadar pahalı olmuş.. bide pusetsiz baston tarzı gibi rahat oluyor
Littlespy Feyza-nur Hepsiburada dan gri rengini 2448,50 tl ye aldık. 1 gün içerisinde kargolandı, Çarşamba gece sipariş verdik cuma elimize ulaştı 🤓