bitanembugram Byznrgk Kendi ailem de eşimin ailesi de bebeğe hiç bişey almadılar kuzenlerim yeni doğum yapmışlardı herşeyi onlar verdi çok fazla şeyi var boşu boşuna kullanmicagim şeyleri aldırmadim kimseye
baharaksoy11 Byznrgk valla şakasız bir çorapları bile yok eşyaların içinde. Bir de ilk torun ve ikiz ama yok. Benim ailem aldılar sağ olsun daha da alırlar. Ama onlar hiç sormadı ne eksik ne alalım… geçen gün bebek mağazasına gitmiş de ne alacağını bilememiş çıkmış bir de bunu söylüyor bari söyleme ya bi zıbın bi çorap dahi almamış ben şok. Oda bakmaya gitcez dedim allah kolaylık versin işiniz zor diyor 🙄 çok bozuluyorum haliyle.
canomm Mom54544 beşik aldik ne gerek var acele ettiniz dediler kiyafet alirim çok küçük değilmi derler vs vs
Fatmanesli Byznrgk kayınpederim bebek arabasi aldı.kendi babam besigi oda yapmadım cnku özel 4 kapaklı dolap yaptrmistim. yarısını boş bırakmıştım çocuk için kullanicam onuda kayınpeder yaptrmisti.Kayinvalidem yok 5 eltim 3 görümcem var smdilik birşey yok doğumdan sonra görücez 😂
Psa77 Byznrgk çok şükür herşeyimize koşarlar, kendi ailemde eşimin aileside hep arkamızdalar sağolsunlar🤲🏿🧿❤️
Portakalgeliyor Byznrgk hiç birşey sormadı bile be kendi oğullarına faydası yok 😂 benim kendi ailem alıyor herşeyi de tamamladık sayılır allah razı olsun allah ailemi başımdan eksik etmesin 🙏🏻❤️
havvakaratas_09 Byznrgk kimseden hiçbir şey istemiyorum neden çünkü yarın birgün olur ki bir ters davranışım olsa ya ne kadar nankör biz ona çocuğuna bunu bunu yaptik diyip başa kalkarlar en iyisi hiç gerek yok
Momsalpzey Byznrgk herşeyi benim annemler aldı arayıp bişey lazım mı bile demediler hoş oğullarının bile alası yok ama.
Baloncuk41 Besik parasi verdiler biraz esimin istemesiyle oldu cok oluyosun falan dedi annesi sonra zorla bana verdiler parasini esimin kabul etmiyceni bildikleri icin 🤣 cok komikti madem boyle bi laf ediyosun bari verme neyse bide kizim dogduktan sonra künye aldilar. Kızlarininda cocugu oluyodu pes pese hamile kaldik onada aynilarini yaptilar yani bana özel degil.
Gunes_han Cilekkz-22 Kayınpederim durumu çok iyi o zenginlikte ilk oğluma bazen evde yedirecek meyve bulamadım sabah akşam tarhana çorbası içirdiğimi bilirim 15 dairesi vardı ve benim kiramı ödeyemediğim günler oldu.Asla para lafı etmedim ama onlara.Her aile gibi bizde büyük sorunlar yaşadık.Ama şuan şükürler olsun Allah’ta başımdan eksik etmesin. Şanstan ziyade yaşadıklarımın mükafatı Rabbimin lütfu🙏🏻
Zeynepela1 İlk kızımda bir tane ince Pazardan pijama takımı aldı Doğunca çeyrek taktı bu 😁ikinciye hamileyim 6. Ayım hiç birsey almadı üstelik köye gitti geldiğimde büyümüş olur diyor 🤣😂😂🤣🤣🤣
melisa_ozgur_46 Byznrgk aldigim hiç bi şeye ses etmesin bana yeter alma şurda kalsin aklinin ucundan gecmez anca sıkıntı verip acillik etmeyi bilir kendisi benden uzak olsun yeter bi çeyreği bile diger ewli uzman oğlu var onla beraber almayı planliyor kendisi gerisini siz düşünün canim😏