Sahilll Zehraaa98 bunu bende bilmiyorum ve korkuyorum bebim suyum geldi artik eminim seffamsi akintida var
Arzudamar Arkadaşlar bende 36 .hafta 3 gün hamileyim benimde by sabah sırtım belim ağrıyor sanki adet olucakmışım bide midem bulanıyor .ve lavaboya gitim ishal oldum sanki biraz suda aktı korkuyorum. Ne olur bilenler cevap yazsın
Sahilll Arzudamar bugün bu belirtiler bende de var ve suyum yyada tuvaletim akiyor sürekli hastaneye gidiyorum
RH38 Zehraaa98 valla bilmiyom sanki benimki iki gündür kanalda gibi hissediyorum hareketleri bi degisti basi asagada ztn iki haftadir. Ben normal doguramicam icin bi yöntemi vardir herhalde hicte sormadim carsamba gidecem konusmak icin bisey soylerse yazarim ins
Zehraaa98 RH38 ya aynen benımde cok kafama takılıyor bu tarz seyler gıdınce ben sorucam 4 de randevum yazarım sizede neden sezeryan olucak sızın ki
Eeliff_ Sahilll canım korkma anlattığına göre suyun gelmiş su gelince doğum başlıyor alttan muayenede kendini kasma yeter çok çok basit taş çatlasın 10-15 saniyelik bişey hissetmiyorsun bilee
RH38 Zehraaa98 ay yazarsaniz mutlu olurum bacagimda pihti var cnm tikali damar ondan normal mümkün dgl
Zehraaa98 RH38 normal duruyor su an dedı bas asagı catında müsait dedi 39 a kadar beklerız gelmezse sezeryan dedi canım