DryTrk Allah razı olsun çok teşekkür ederim canlar inşallah hepimiz de sağlıklı mutlu gebelikler geçirelim🤲🏻🤲🏻♥️ insan tedirgin oluyor ilki de düşük oldu hemen kötü düşündüm engel olamadım kendime 😔 iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim 🦋💕🥰
minikprensimmm123 DryTrk Canım bende öyle iki düşük yaptım şimdi en ufak bir ağrım olsa korkuyorum inşallah sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı🤲🤲
DryTrk Cilekkz-22 Aynen artık daha da dikkatli olacağım bu korkuyu yaşamaktansa😔 sağlıcakla kavuşalım inşallah 💕💕💕
DryTrk minikprensimmm123 aminn çok zor demi onun için insan hemen korkuyor yine mi diyor ister istemez tabi ki herşey Allah tan o ayrı veren de O alan da.. Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip eylesin 🤲🏻🤲🏻💕
Cilekkz-22 DryTrk aminnn 🤲🤲🤲 rabbim kimseye evlat acısı göstermesin sağ salim hepimiz kavuşalım yavrularımıza miniklerimize ❤️❤️❤️
minikprensimmm123 DryTrk Amin kuzum inşallah bol bol yasin oku canım bana hoca tavsiye etti İnternetden mubinli yasin nasıl olur diye bak ben mubinli yasin yapıyorum
DryTrk minikprensimmm123 Allah razı olsun kuzum mutlaka bakacağım Aynen Kuran da okuyorum ama ayrıca Yasin de okurum yer gök dua ile 🤲🏻🤲🏻💕