Svmmhv Merhaba kızlar coraspin 100 mg lık kullanıyorum gebeliğin başından beri şuan 32. haftamdayım. bırakmalımıyım acaba ? 32 den sonra kullanılması bebegin kalbine zarar veriyor diye duymustum
Ayse32 Svmmhv canım benim doktorum hapı 34. Haftada bırakacağız igne doğumdan sonra 6 hafta daha kullanacağız dedi. Kuzenime de öyle demiş farklı bir doktor o riske atmamak için hapı da bırakmamıştı doğuma kadar bi zararı olmuyor sadece doğumda fazla kanama riskinin önüne geçmek için bildiğim kadarıyla bıraktırıyorlar
Gulfidan49 Svmmhv ben 32.haftamda bıraktım doktor önerisi ile iğne kullanmiyordum zaten doktorunu arama durumun varsa arayıp sor bi çünkü bebeğin kalbi icin bırakılması gerekiyor
Serappp14 Svmmhv ne zaman bırakıcsgını doktorun söyler burda soyleyemezler ıcın rahat etmıyorsa doktorunu ara ama 1 hafta sonrada sorabılırsın zararlı olsa 32.de bırak dıye onceden soylerdı doktornda
Pelinbyrktrlr Svmmhv 32-34 arası bıraktırıyor doktorlar, dediğin gibi coraspin zaten c grubu bir ilaç ve bu haftalardan sonra kullanımı bebekte kalp sorunlarına yol açabiliyor. Doktoruna ulaşıp bir sor istersen veya asistanına
Pelinbyrktrlr Ayse32 Kanama riski için değil 32.haftadan sonra kullanılması bebekte kalp sorunlarına sebep olabiliyor o yüzden 32_34 arası bıraktırıyor doktorlar coraspini
Svmmhv patuli kendisi özel numarasını vermedi ama birdahaki kontrolde isticem artık sorun çıktığında aramak için
SevMet Benim doktorum 37 de bırakacağız dedi, kalbe zarar verdiğini de ilk defa duydum benimde içime dert oldu şimdi 😞 sizler coraspirinle birlikte iğne de kullanıyor musunuz benim sadece coraspirin.
Svmmhv SevMet hayır canım igne kullanmiyorum daha önce düşügüm oldugu için doktorum coraspin 100mg lık olandan baslatmıstı
Svmmhv SevMet sen sıkma canını bence doktorun öyle dediyse bir bildiği vardır bir sorun çıkmaz insallah🙏
Hazal_hazar Svmmhv doktoruna daismadan birakma bebegin kalbine bir zarari yok doguma 4hafta kala birakiliyor bu kisiye gore degiskenlik gozterir