metehaninannesiii Sorum özel hastaneye gidenlere.2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak icecegi biz kendimiz mı alıyoruz alıyorsak nereden temin ediyoruz yoksa hastane kendisi mı veriyor?
Selmaolmz metehaninannesiii Ben geçen hafta yaptırdım 3 aşamalı kan verdim ilkinde zaten kan verme yerinde size sisede şu veriyorlar iciyrsunuz totalde 3 defa kan veriyrsunuz doktorum gerek görmedi şeker yükselmesini ama .
mucizeannesi1 metehaninannesiii benim doktorum özel muayene si vardı ordan verdiler .bana verilen Kutu gazoz sisesindeydi ama tadı da çilekli gazoz ile birebir aynıydı 😁 zevkle içtim ac karna içildiği içinde iyi geldi acikcasi😂
yesilkahve metehaninannesiii ben de özelde yaptırdı merhaba. İçeceği hastane verdi ben bir yerden almadım yani 💜
metehaninannesiii Selmaolmz mucizeannesi1 yetbet yesilkahve patuli Taze_gebe Seranad Srfyldrm Gulsuzek Yorumlariniz için hepinize teşekkür ederim 💙🌸
yetbet Ben kontrollerim için özel hastaneye gidiyorum ama açıkçası şeker yüklemesi için ekstra ücret ödemek istemedim ve şehir hastanesinde yaptırdım. İçeceği kendileri veriyorlar, siz herhangi bir şey temin etmiyorsunuz.
Taze_gebe metehaninannesiii doktorunuz yönlendirir canım benim hastanem içeği kendi verdi nası gitmem gerektiğini söylediler sonrası oradaki yönlendirmelerle ilerledi👍🏻
Seranad metehaninannesiii ben şimdi yaptırdım geldim 😁 özele gidiyorum bende kutu gazoz gibi düşün kabını asitli bir içecek. Çeşitleri var aslında ama size ne denk gelirse benimki yeşil elmalıydı yine olsa yine içerim. Arkadaşım devlette yaptırdı ona su al gel demişler içine şekerli bişey koymuşlar o çok kötüydü tadı dedi 😂
Gulsuzek Bende özelde yaptırmıştım ilk hamileliğimde. Doktor eczaneden alın demişti öyle yaptırdık. Şimdi ikinci bebeğe hamileyim ama asla yapmam bir daha. Hamile kadın o kadar süre nasıl aç kalsın çok kötü bir gündü. Bir daha yaptırmam tavsiye de etmem