Nergis61 Kızlar ben dün doktora gittim kahverengi akıntıvar diye dün progestan a başlattı 200 mg lik fakat bugün biraz fazla geliyor tekrardan acile gitmeli miyim bu normal bir durum mu lütfen yardım edin 😔😔😔
Hatunnn Nergis61 canim acile gitsen yapabilcek bseyleri yok anca bebege bakarlar okdr, bence istiharat et bi kac gun sonra git
Flzars Benimde var akintim ilk kuck damla geldi hemen gttm cok korktm ama korkulacak bişey olmadgini soledi doktorum akntnn gtmesi için igne yapti suan azldi zamnla gecyms zaten yerlsme kanamsi olyrms ilk aylrda normal bole durumlar düşük tehlikn yoksa
Nergis61 Flzars dün doktorumun söylediği düşük tehlikesi olabilir takibe alacağız dedi ve ilaca başlattı sabah damla dsmla gelen şey simdik ağrı ile biraz fazlalastı o yüzden sıkıntı yaptım biraz
Flzars Agrin varsa git bencede hemen benm agrm yoktu bos aknti vardi alttn muane etti bi sorun olamdgni soledi
deletedmom6295 devlet hastanesi aciline kırmızı renkli kanamayla gitmiştim de tansiyon ölçüp göndermişlerdi. Zaten progestan kullanıyorsun deyip. Umarım gideceğiniz hastanede bilinçli doktorlar olur. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Nergis61 deletedmom6295 doktorlar güzel ilgilendi hatta gece kanama olursa hiç bekletmeden gitmemo istediler inşallah birsey olmaz bebegim de kese de duruyor sadece istirahat dedi yarın kendi doktoruma gidince daha net şeyler duyacağımı düşünüyorum inşallah iyi olacak herşey