Anneyimm_ Slm kızlar benim açtigim postlar ne kadar yanitlanmasada buna bakın lütfen doktorum bi kağıt verdi bu testleri yaptır diye benim yakınımdaki hastaneler de yapmiyorlarmiş dıger hastanelerde bana çok uzak sizede verdimi acaba çok gerekli mi yaptırmak https://imgyukle.com/i/OeKy30
Sbhtzmn Anneyimm_ ben yaptırdım , saglık ocaklarında yapılıyor diye biliyorum oraya gitsen? Bide hastaneler bu testi neden yapmıyor anlamadım 🧐
iremgun Anneyimm_ doktorunuz bunlsrı size verdiyse ya önlem amaçlı ya da bir şeyden şüphelenip vermiştir. Önemli mi bana göre kesinlikle önemli ben aylık olarak idrorgram ve idrar kültürü veriyorum mesela. Önemsiz olsa doktorunuz size isterseniz yaptırın derdi. Burada kimse size önemsiz diyip risk almaz bence
gizemozdemirr90 Anneyimm_ biz gerekli degil bu testler dersek yaptirmayacak misiniz? Doktorunuz gerekli gormus demek ki istemis.
Anneyimm_ Sbhtzmn bir günde sonuca ulaşabiliyomuz Evet hastanelerde yapmiyolarlar ikili taramayı bile yaptiramiyorum başka hastaneye yönlendiriyor
mucizemmmmmmmm Sbhtzmn canım mrb nasılsın belki hatirliyosundur beni bı kaç kere konuşmuştuk kaç haftalık oldun nasıl gidiyo hamileligin 🌺
Sbhtzmn mucizemmmmmmmm selam canım merhaba hatırladım tabi🌸 şükür 33+3 olduk iyiyiz büyüyo başı çok aşağıda her hafta gidiyom yine kontorle rahim boyu 2cm üstü oluyo hep cok şükür 2.6 cm fln şuan sen nasılsın nasıl gidiyo dogurmadın inşallah 🤲🏼
mucizemmmmmmmm Sbhtzmn bende 32+3 haftaligim geçen hafta gittim bnimde başını daha çok aşağı yerleştirmiş dedi doktor rahim ağzini sormayı unuttum ilk defa ama doktorum tekrar çağırdı nst felan için bekliyorum bnde
Jewerly Kac haftaliksiniz, gebelik basinda bunlar gerekiyor hepsi cok önemli. Daha once yaptırmadiysaniz kesinlikle yaptirmaniz lazim