Arifcaninannesi Sevdaelmc evet gayet iyi bende suan 34 haftaligim 24 le ogrendim ikigun sonra 68 olmustu hatta doktorum dis gebelik felan dedi ama ikinci oglum bana tutundu çok şükür
Gunleridag Sevdaelmc gayeye iyi bence benimde geçen hafta 36 ile başladı dün binleri gördüm Allah’ın izniyle
Arifcaninannesi Sevdaelmc İnslah cnm ben yaptirdim iki kez sonra biraktim betaya bakmayi 1 hafta sonra gittim direk kalp atisini dinledik
Sevdaelmc Arifcaninannesi inşallah benimde öyle olur canım hafif leke gelince çok korktum ama şükür beta yukselmişti
Sevdaelmc Gunleridag ay çok iyi maşallah canım benim hafif lekem geldi pembe korktum ondan gittim hemen 19dan 78 çıkmış çarşamba tekrar bakılacak inşallah oda artar
Gunleridag Sevdaelmc senin değerinde maşallah iyi yükselmiş en az 2 katı diyorlar o şekilde olmuş seninde. Kalbimi ferah tut inşallah sağlıkla ilerler.
Sevdaelmc Arifcaninannesi inşallah öyledir canım kendi aracımızla evimize dönebiliriz değil mi memleketteyiz de şuan
Arifcaninannesi Sevdaelmc Tabiki cnm saate bir mola ver biraz yuru ben suan 34 haftaligim haftaya memelekete gidecegim doguma saate bir durup 10 dakka yuruyorum
Sevdaelmc Arifcaninannesi ay canım çok teşekkür ederim hiç bilmiyorum birşey kusura bakma sorup duruyorum sana ❤️