Gururunannesi Bsra_ayz bnm geçen haftaya kadar bile öyleydi 😂😂gün içinde kanepede tekli yorgan orterdim üzerime 🤦geçti şükür
AltinYildizMom Bsra_ayz benimde sanırım 7 8 haftalarda olmuştu resmen sıtma tutuyor gibiydi uykudan uyanıp titremeye başlıyordum çok korkmuştum ama geçti sonra
MMmommy Bsra_ayz ben üşüyordum ama ayaklarım yanıyordu mesela 😀 geçen hafta böyleydi… 7. haftadayım bu hafta da bulantı kusma başladı… Keşke sadece üşüseydim 😀
Minikbirdunya Ayy geceleri titreyerek uyanıp bayılacağım sanıyordum tam 6.haftalarımda bende. Ama sadece uyurken oluyordu yorganla yatmama rağmen. Su an 10+4 haftalığım yaşamıyorum sukur belki o döneme özgü bi seydir
nuysal87 Bsra_ayz oğlun olacak o zaman 🥰 benimde ayaklarım çok üşürdü öyle dıyolar ama Allah bilir tabi 🌸
annesininmelegi41 Bsra_ayz bende çok üşüyordum titriyordum uyuyana kadar ayaklarım asla ısınmıyordu kat kay çorap patik fayda etmezdi. Ben uyuyana kadar eşim ayaklarımı eliyle tutardı daha sıcak oluyordu öyle 🥲
ktnzehra49 ben kızımda böyleydim sürekli üşüyordum ilk haftalarda görümcen senin kızın olacak derdi öyle de oldu üşüyen ve çok uyuyan kadının bebeği kız olurmuş bu hamileliğim kızımın tam tersi bakalım 🤔