Hne Babtysv 3 gün önce oldum çok şükür dün çok hafif ağırlık ve hassasiyet oluştu bugün herşey normal sadece o kolun üzerine çok yatmamaya dikkat edin bence
hepoyleolurzaten Ben tek doz oldum en don 2018 yılında iş kazası sebebiyle tetanos olmuştum. Bunun için doktorum 24.haftamda tek doz olmamı istedi. Tek yan etkisi kol ağrısı oldu o da 3.gün geçti 😊
Ysmnbdl Ciciannem27 ben 28. Haftadayım 2. Dozu yarın olacam. İlk doz 22. Haftadan sonra yapılıyor sağlık ocağı takip ediyor araması lazımdı
2areninannesi İlk gun öğleden sonra kolumda agrı basladı 3 gun sonra gectı başka bır yan etkısı olmadı
mercimekkoftesi1 İki dozunuda oldum, hiç bi ağrı sızı yanma şişlik falan yaşamadım ben. Aşı olduğumu bile unutmuştum hatta
SeherKabilayNergiz Babtysv Ben sabah aşıyı oldum henüz bir sorun yok şükür şişkinlik ve kızarıklık olabilir dediler buz koyarsan geçer dediler 🥰
Selma_aygun İki dozumuda vurundum ikisinde de ilk iğneyi vurundugum gün değilde ertesi iki gün hafif ağrı oldu ama beni hiç bı şekilde etkilemedi çok şükür
Haticecakirr Babtysv ilk gün hiç birşey hissetmemiştim eve gelir gelmez buz koydum ve sürekli hareket ettirmeye çalıştım 2 gün üzerine yatmadım ikinci gün de hafif kol ağrım dışında bir şey olmadı korkulacak bir durum yok yani🌸
Selverozdmr Babtysv ilk dozda sadece kol ağrısı ikinci dozdan sonra ise ateş Bi yandan bi yandan hem terleme hem üşüme halsizlik oldu iki gün sonrasında geçti ama
elisa123 Babtysv 18. haftamda saglık ocagı aradı aşı için gittim ilk gebelik bebegi hissetmedigim için yapmadı