Nejlavrl arzuublm ben gündüz tuvaletten gelemiyorum🤣15 dkya bir tuvaletteyim disari çıkmıyorum tuvaletim geliyor sürekli diye gunde 2 bucuk litre icmeye çalışıyorum gecede iki defa kalkiyorum 4 ten sonrada geri uyuyamiyorum zaten
Hafissee Nejlavrl dogumdan sonra veriliyor ben takmıyorum az kilo cok kilo olayına 😁 koşturmacada gidecek hepsi zaten 😁 bi diyet bi spor tamam 😁
Nejlavrl Hafissee bende takmiyorum aynen plates yapıyordum hamile kalmadan once bakalim doğumdan sonra geri başlayacağım kolayca veririz insallah 🤷🏻♀️
Zeynep_18 Hafissee ah o yalancı sancılar, bence kıyafetleri hazırla ne olur ne olmaz😊😊 her geçen gün ağırlaşıyor insan
nergiz__ arzuublm normalde yediklerimi yiyiyorum aslında ama son bikaç haftadır baya sıkıntı çektirdi bu ödemler tahlilde de bişi çıkmadı daha çok su içsem işe yarar mı acaba 1 litre falan içiyorum
Ayselismail Hafissee inanamıyorum bunun sìri ne acaba 😀bn 32+4 dum 16 kilo aldim 🤦♀️bebegin kilosu nasil peki bebegin kilosuda iyiyse masalah gerçekten
Hafissee Ayselismail bebiş 30 haftadayken 1400 dü ben yediklerime dikkat ettim azcık o kadar ondan galiba bide günde iki defa afedersin büyük tuvalete cıkıyorum bununda etkisi oldugunu düşünüyorum ara ögünlerde yogurt ya da meyve yedim kaçamak cok az yaptım buda etki etmiş olabilir 😁
iilaydaa93 Bende yarın 33. Haftama giricem dahala bebişimin kıyafetlerini yıkamadım ütülemedim odasının bitmesini bekliyorum. 29 haftalıkken 1400grdi. 2 hafta sonra gidicem kısmetse kontrole 🥰