Happybaby007 Nly_csr bence yavaş yavaş almalısın. Biz beşik araba kıyafet biberon emzik çoğunu aldık. Daha yıkama ütüleme yerleştirme var 😂
Esps_ Happybaby007 Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin 🙏🏻 Ben çok kilo aldım eskisi gibi yiyorum ama durmadan şişiyorum sanki en son tartıldığımda 9 kilo almıştım 1 haftadır tartılmadım korkuyorum açıkçası 😂 siz kaç kilo aldınız
Happybaby007 Bı haftalara göre kaç kilo aldınız.yememe yürüyüşüme dikkat ediyorum ama çok kilo almışım gibime geliyo.
Happybaby007 Esps_ ilk 2 ay düşük tehlikem vardı hep yattım o zaman 4 kilo aldım zaten. 55 ile haöike kaldım şuan 60 😔😔günden güne karnım bi fazla şişiyo dahada geriliyor. Aynaya bi bakıyorum ön ayrı gidiyo arka ayrı gidiyo 😂😂😂
Esps_ Happybaby007 😂 aynaya bakınca insan kendini bir garip hissediyor bende 49 ile hamile kaldım kanamam oldu yattım bende o zaman bi aldım sonrasında hep devam etti 70 i falan görürüm artık 😂 doktor bide 12 kiloyla tamamlayalım demişti ben 6. Ay olmadan 10 kiloya tamamladım resmen 😂
minikportakalinannesi 1prensannesi-34 Benim de ilk bebeğim 24 haftalığız ve çok fazla bacak kalça ağrısı kramplarım var. Karın ağrısı ve sancılar da var tabi…