Betul_02 eminenura ewet göbek büyüyor bel ağrısı nefes darlığı çok oluyor bende onun dışında iyiyiz çok şükür 😊
Gmsyusra Melekege1 3 kilo aldım ama güzel gidiyor bir problemim yok çok şükür. Sizinki nasıl gidiyor 🤩
fatmakolay 23+5 toplam 5 kilo aldım göbek önden gitmeye başladı 15 Eylül görünüyor bakalım ne zaman gelecek bu hafta şeker yüklemesi yapacağız umarım şeker çıkmaz bebiş önden gidiyor
Kuben fatmakolay Benimki de önde şeker yüklemesi yapılacak 1 haziranda inşallah çıkmaz ikimizinde. Haftamız gününe kadar aynı 🥰
eminenura Melekege1 bizim 19da 350 gramdı kuzum ama kilo sağlık olmuyor biliyoruz ki doktorlar sağlıklı diyorsa kilonun çok da bir önemi yok
Selly Emsare vallahi benimde öyle oldu gibi 2 haftada 1 kg alıyorum doktora gitmeye yüzüm yok resmen 😅
Selly iremgun ayy vallahi benimkide keşke biraz dursa ama 😂 son 3 ayın hakkı sorulmaz doktorum idare et dicem 🤭🤭
iremgun Selly valla belki benim de öyle olur bu saatte sonra yani çünkü 6aydan sonra alırsın diyorlar bakalım😀 ben de sizin gibi derim idare edin hocam😀😀