fatmakolay Kuben inşallah çıkmaz bizim aile yok ama bakalım gebelikte çıkabiliyor normalde tirodim de yoktu ama gebelikte yüksek çıkınca ilaç başlattı
Kuben fatmakolay Ben de tiroit ilacı kullanıyorum. Evet gebeliğe bağlı çıkabiliyor bakalım senin nasıl çıkacak şeker. Umarım yoktur ikimizde de sonrasında rahat ederiz
fatmakolay Kuben çok şükür şeker çıkmadı ama benim bebiş aldı başını gidiyor iki hafta önden gidiyor 26 haftalığa denk kilo ve boyu 🙈 tokluk şekerine bakıldı sadece bir şey çıkmadı
HHA Melekege1 Bizde 24+5 oğlumla💙teyzeleri Eylül başı görünüyor nasipse sağ salim alalım minik yavrularımızı kucaklarımıza🍼👣💙
Melekege1 turkanay Esps_ Selenaslan01 fatmakolay fatmakolay HHA hanımlar ya dünden beri belimde kasığımda sancım var dün akşam bildiğiniz düzenli sancıydı 10 dkdan 7ye düştü korktum doğum olucak diye takibe devam ettim sadece sabaha sancım geçti 6 ile 9 arasında da 7 dkda giren sancım devam etti sonra düzensileşti ya da ben hissetmedim, şimdi de yine 7 dkda bir giren sancılar devam ediyo bugün tam 25 oldum ni de dünden beri iç çamaşırım ıslanıyo idrar mı ter mi suyum mu emin olamadım ne yapayım önerdiğiniz bir şey var mı ? Turnusol ped falan demişler ama nerde bulrum naparım bilemedim
halaycibasi Melekege1 bence vakit kaybetmeden doktorunuzu bilgilendirip hastaneye gitmelisiniz. İçiniz de rahat eder hem.
Esps_ Melekege1 canım doktorunu aradın mı? Doktorunla iletişeme geç bence. Bu aralar yalancı sancılar olabilirmiş diye okumuştum ama ben korkardım doktora giderdim. Bence sende gitmelisin. Git için rahatlasın inşallah bişey yoktur herşey yolundadır 🙏🏻
fatmakolay Melekege1 yürüdükçe kasıkta ağrım oluyor doktora sordum bebek ağırlaştığı için rahim büyüdüğü için baskı yapıyor dedi ama siz yine de ıslanma ile ilgili doktorunuza danışın ne olur ne olmaz
melekzararsizz Melekege1 25+5 eylül 4 gibi dedi dr doğum ağustosun sonuda olabilir dedi sağlıcakla gelsin hepsi de inşlh