Mnevvr53 Anne_adayi33 yogum bakimdaysa goremesinde canim normal kuvezdeysen gosterirler cunku ten tene temas yapiyorlar bende oyle yapmislardi ten tene temas yaptirdilar sonra emzirmeye baslamistim 7 gun sonra cikmisti kizim
Anne_adayi33 Mnevvr53 yoğun bakımda yatıyor. Ağzındaki hortumu çıkarmışlar sanırm şırıngayla besliyorlar emme refleksini geliştirmek için.. Hastaneden çıkmadan 2 gün önce anneyi çağırıyoruz dediler ama bilmiyorum
Mnevvr53 Anne_adayi33 emme refleksi olusursa erken cagirirlar zaten canim o zaman zaten taburcu olursunuz 1 kac gune
Ikizdeniz Anne_adayi33 Allahim sabir versin kuzum sana insallah şu bir hafta icinde saglikla alir gidersin evine bebeginle
idilnaz Basak0503 yeni gördüm mesajınızı Diyarbakır memorial deydi bebeğim sanırım sizinlede karşılaştık yoğun bakımda bebeğiniz çıkmış çok sevindim gözünüz aydın😊
Babyyyymother byz12nur benim bebegimde 34+6 da dogacak da kuvoze girme ihtimali var o yüzden merak ettim.Nasil bebeginiz iyi mi
byz12nur Babyyyymother sizde mi konak hastanesine gidiyosunuz? Çok küçük olduğu için net bişey diyemiyolar iyiymiş şuanlık
Babyyyymother byz12nur yok özel kocaelide yapacak doktorum dogumumu ama belki asagi yukarı aynıdır prosedürler aynı il ya
Babyyyymother byz12nur dogru diyorsunuz bakalim cuma günü göreceğiz artik.Allah sizinde yavrunuza sifa versin saglikla kavusun insallah
byz12nur Babyyyymother amiin teşekkür ederim. İnşallah sizde bebeğinize en yakın zamanda sağ salim kavuşursunuz
Basak0503 idilnaz çoook şükür yeni çıkarttık. Aynı hastanedeysek karşılaşmışızdır. Peki siz taburcu oldunuz mu
idilnaz Basak0503 evet biz sizden önce taburcu olduk kapının yanındaki ilk küvozdeydi bebeğim hatlarsanız size bebeğinizin ismini sormuştum Bi tanede ikiz annesi vardı yanımızda üçümüz sohbet ettik siz o bayansınız galiba