Dilekcnkn Buketturan 12 haftada verdi 15 haftada gittiğimde muhakkak iç dedi bitti yine aldım şu an 19 haftalığım Perşembe günü gittiğimde soracağım bende
kucuktosbik27 Buketturan kan değerim 28 de biraz düştü ozmaan başladım kan ilacına o zamana kadar gerek görmedi doktor
zehranurr Buketturan benim doktorum tam sizin haftanız ve gününüzdeyken yazdı ve doğumdan sonrada yazmaya devam edeceğini söyledi. Doktorunuza hatırlatmanızda fayda var
Mom080 Buketturan düzenli olarak test yaptırıyorum 2.5-3 ayda 1 vitaminlerime idrarıma ve kan değerlerime baktırıyorum ona göre ilerliyoruz suan sadece Demir ve magnezyum kullanıyorum
Alya_7 Bende başından beri gyno ferro sanol ve devit vitaminini kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi.Sorun bi ben sormuştum bu şekilde demişti.
Nejlavrl Buketturan ben kullaniyorum aylardir 32 haftaligim dogum sonuna kadarda kullanmam gerekiyor her hamilenin takviye olarak kan ilaci kullanmasi gerektigini soylemisti doktorum benim kan degerlerimde iyi ama kullandigim için olabilir kac kutu bitirdim sayamadim
Buketturan Bende omega D vitamini magnezyum vs kullanıyorum doğana kadar kullanıcam kan ilacını hatırlatmakta fayda var cok teşekkürler 😊