Austosprensi_ Beko km90 modelini kullanıyorum bebek kıyafetlerini kurutma da kurutan var mı acaba bi sıkıntı yasadiniz mi teşekkürler hangi program kullanıyorsunuz genel de
zehranurr Austosprensi_ henüz kullanmadım ama yıkadığımda kullanmayı düşünüyorum ne kadar Yüksek derecede yıkanırsa yıkansın kıyafetlerin tozlu tüylü kaldığı filtreden belli oluyor🥴
Gamzeakd Austosprensi_ ya bende bebek ayarı bar kurutmada ama korkuyorum ya bişi olursa diye 🙈 eşim ne olacak onun için yapmışlar programı diyo ama . 1 yıldır kurutma kullanıyorum daha bi sıkıntı yaşamadım . Oğlumun toza alerjisi var çok iyi geldi 🥰 ilk diyorum normal asayım doğduktan sonra kurutmaya atarım 🙈
BusraUras Austosprensi_ benim aldığım markada kurutma makinesi kullanmayın yazıyordu. Bebiş ürünlerinin etiketinde. Aldığınız ürünlerin etiketine bakıp ona göre atın ziyan olmasın aldıklarınız.
MMmommy zehranurr Ben de bu yüzden ütüledikten sonra tüy toplama bandıyla dışından geçmeyi düşünüyorum. Toza hiç katlanamam
Austosprensi_ zehranurr kesinlikle tozları görünce şok olmuştum ben seni niye daha önce almadım dedim resmen ömür gitmiş
zehranurr MMmommy gerçekten yıkandığını sanıyoruz ama tam bir felaket. Saç, tüy, toz…. tam bir rezalet
Austosprensi_ Gamzeakd bende yikicam ilk normal asip kurutucam evin icinde daha sonra atarım bisey olmaz gerçi ama zaten yenidogan küçük bide küçücük cikmasin 🤣🤣🤣
Austosprensi_ Gamzeakd kurutma makinesine atmayınız diyor peteklere atariz kışın napalım 😝 yazında izmir sıcağında kurur artik bi dene daha balkonum olaydı iyiydi 🤣
Gamzeakd Austosprensi_ zıbın resmi var programın üstünde çıtçıtlı zıbın bir tane atıp denicem bakalım ne olcak 🥰 oğlum 7 yaşında onunkileri atıyorum . Hala ayrı yıkıyorum onun kıyafetlerinide 🥰
Dmllll 30dk lık program var sadece toz için onu kullanıcam renk soldurma ve çekme durumu için en doğrusu gibi 🙄