shinemuu Tugba4 yok çekmece içi olan değil baş ucu düzenleyici diye geçen veya diğer saplı olan vardı oda olur. İçi iki bölmeli dışındada bölmeleri var alt değiltirmek için gerekli tüm malzemeleri alır
milena11 Ela20 ben içine bezini koyarım ıslak mendili pamuğu kremi alt açma sermesi vs herşeyi onun içinde olur toplu durur. Bir odadan bir odaya giderken alt değişirken banyosunu yaptırırken ayrı ayrı taşımamış olurum diye düşündüm ben
shinemuu Ela20 o çanta şeklinde olan kutu veya başucu düzenleyicisi diye geçene bebek bezleri, alt açma, ıslak mendil, pişik kremi vs koyacağım. Alt açmak gerektiğinde kap çantayı götür istedipin odaya derli toplu dursun diye düşünüyorum😃
shinemuu Nejlavrl daha önce internetten akordionların beyaz olanlarından almıştım. Kısa programda 30 dercece yıkadım sorun olmadı. Bimden aldıklarımı da yıkayacağım aynı şekilde.
MDT Nejlavrl bazılarının içinde karton var. O yüzden ben onları atmayıp silmeyi düşünüyorum. Yıkanabilir olanları 30 derecede yıkayacam
Ela20 emiras59 evet tam olmuş güzel durmuş o kadife tulum güzel mi ben internette gördüm canlı görmeyince bilemedim yumuşak mı nasıl
Ela20 emiras59 geçen aylarda bir indirim olmuştu o zaman alacaktım kararsız kaldım tekrar denk gelirse aklımda bulunsun. Sağlıkla giysin bebiş🧿
Mom5444 MDT ben Türkiye’de hiç yaşamadım evlendiğimde oraya tatile gelmiştik görümcem tutturdu sabah erken kalkalım BİM’e kadın gecelik gelicek diye tamam dedim tabi ben beni be beklediğinden habersiz sabah kalktım görümcem çıkalım dedi çıktık BİM’in önüne bi gittik varyaa düğün yeri gibi 🤣🤣🤣 dedim bu insanlar ne bekliyor açılışı dedi ben kendi kendime şoklardayım ay kapı bi açıldı herkez koşuyor neyse biz itiş kakış gecelikleri bulduk ben S beden M beden mi diye düşünürken görümceme bakmak için arkamı döndüm beden meden yok arkadaş 🤣🤣🤣 önümden almışlar görümceme dedim yürü çıkalım burada tam çıkıçaz kadınlar başladı kavga etmeye ama nasıl küfürler falan tencere için 🤣 dedim varya bedava verseler gitmem bidaha 🤣 bu sene yine geldiğimizde bişeyler vardı görümceme dedim abla git sen hiiiç gerek yok 🤣 burada yorumları görünce aklıma geldi öyle bi anlatiyim dedim 🤣
Ela20 shinemuu iyi düşünmüşsünüz burada fikirleri okudukça kullanışlı iyiymiş diyorum bende aldım ama kullanışlı olur mu bilemedim ondan soruyorum. Rabbim güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize
MDT shinemuu ben de aynı amaçla kullanmayı düşünüyorum. O iş için başka kutu almıştım ama ona kendi pedlerimi pamuklarımı vs koyacam. Bebişiminkileri fermuarlı çantaya. Hem bezleri toz da olmaz 😌