SERNUR smsek23 katalok bulamadım cuma günü gittim pazartesi dediler zıbın alacaktım. Kayınvalidemde gitmis cuma günü salı günü gelecek aktüel ürünler demişler anlamdım gitti 🤔
Hatice11 smsek23 Beenn eşimi yolladım bir kaktüs manyagı olarak kaktüslü olan herseyden aldırdım sanırım 😍😁🤭
midekoruyucu MDT ne aldın kız, ben az önce şarj kablosu aldım 😂 dün kablom bozuldu bakalım bu ne kadar idare edicek 🙈 başka ne vardı bakmadım bile işim vardı girdim kabloyu aldım çıktım, ayıptır söylemesi bim bizim binanın altında 😂
Mom5444 MDT ben Türkiye’de hiç yaşamadım evlendiğimde oraya tatile gelmiştik görümcem tutturdu sabah erken kalkalım BİM’e kadın gecelik gelicek diye tamam dedim tabi ben beni be beklediğinden habersiz sabah kalktım görümcem çıkalım dedi çıktık BİM’in önüne bi gittik varyaa düğün yeri gibi 🤣🤣🤣 dedim bu insanlar ne bekliyor açılışı dedi ben kendi kendime şoklardayım ay kapı bi açıldı herkez koşuyor neyse biz itiş kakış gecelikleri bulduk ben S beden M beden mi diye düşünürken görümceme bakmak için arkamı döndüm beden meden yok arkadaş 🤣🤣🤣 önümden almışlar görümceme dedim yürü çıkalım burada tam çıkıçaz kadınlar başladı kavga etmeye ama nasıl küfürler falan tencere için 🤣 dedim varya bedava verseler gitmem bidaha 🤣 bu sene yine geldiğimizde bişeyler vardı görümceme dedim abla git sen hiiiç gerek yok 🤣 burada yorumları görünce aklıma geldi öyle bi anlatiyim dedim 🤣
MDT SERNUR yok canım yok ben gittim ordan biliyorum. 2 ay kadar önce zıbın vs gelmişti. Yine gelir ama.
Ela20 Mom54544 akoediyonlar kullanışlı oluyor mu aldım fakat daha önce hiç kullanmadım pratik kullanışlı mı
milena11 smsek23 bende aldım organizerlerden bide bu çanta kutudan aldırdım bakalım inşallah güzeldir
ahben Ben 😀 düzenleyiciler için gittim. Bavul organizeri akordiyon organizer başucu düzenleyicisi ve çok amaçlı kutu aldım hayatımda ilk defa bim sırasına girdim sanırım 😅
shinemuu ahben Bavul düzenleyicisinden almadım onda da bir gözüm kalmadı değil. Tam bir düzeleyici manyağıyım sanırım ne kadar alsam yetmiyor😂😅
Mom54544 smsek23 Hemen mi ne hız yakın galiba doğum 😂 ben paketleriyle koydum geri diğer malzemelerin yanına kutuyu sirkeli su yapıp nemli bezle silebilirsin
shinemuu smsek23 Daha önce aldığım akordionları makineye atmıştım ben. Bebek odası için aldıklarımı da bebek deterjanıyla yıkamayı düşünüyorum. Kutuları sirkeli suyla silcem balkonda bekletcem.