zehranurr Babtysv çok kilo almışsın canım bende 23 haftalık ikizlere hamileyim 87 ile hamile kaldım 86 ya düştüm şimdi 88 kiloyum. Bizim biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor
MerveCeren Babtysv 24+2 haftalığım 3 kg aldım bakalım doğuma kadar ne olcak🤷🏻♀️ Biraz hızlı gidiyorsunuz bence tabi bünyeden bünyeyede değişiyor önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı, bu haftalardan sonra daha dikkatli olun çünkü daha hızlı alınıyor.
Mom080 Babtysv haftanız çok erken kilo alımı icin doktorunuzun yönlendirmesine uyun mutlaka. 59 ile hamile kaldım suan 67 kiloyum doğum icin 12 kilonun normal olduğunu doktorum söylüyor bakalım kaçları gorucez:)
Kvsraykt Babtysv seni anlıyorum ilk doğumum 92 başladı 110 kilo doğum 1 hafta sonra 98 kilo olmuştum şuan 112 başladı 103 kiloyum 25 haftalığım bu sefer dikkat ediyorum
Mom789 36 olcam 14kilo aldım catlamadan bi doğurmadı anında vercem de zaman geçmiyor 😂kiz sen erken almaya başlamışsın valla dikkat et ay alıp başını gidiyor
Babtysv MerveCeren aynen bundan sonra hamur işi yok artık hergun 2 3 simit alıp yiyorum bitti o artikk ekmek devri hamur devri
Mom789 Babtysv ben evdeki tartiyi 21haftalikken 3kilo aldigimi görünce kırdım sonra doktora 26da gittim 6kilo gordum bi daha tartilmicam dedim en son 35de 13u görünce şok oldum ben kendimi kilo almamis gibi hissediyordum oysaki 😂😂😂 valla nasil biseyse farkına varmadan hızla artıyor bide 28den sonra ultra bir istah var aklimdan sadece yiyecekler geciyor 😂
Taze_gebe Babtysv 🥶 2-3 slmit asiri fazla hemen azaltin yani haftada 1 fln belki ilerde seker cikar suyunuz fazla olur vs bu riskler olmasinda da dayanin 😔
Susamtanem2 Mom789 21 de 3 kg normal değil mi 🤔 bende kusma bulantı olmadı şuan 21 olmak üzereyim 2-2.5 arası gidip geliyorum ilk bebeğimde 9 kg aldım 40 haftada şimdi yaşta var 33 oldum bakalım bu sefer nasıl tamamlarim
Hatice11 Babtysv Ilk hamileligimde 53 le hamile kaldım 65 kiloyla doguma gittim.Şuan 38+2 haftadayız 65 ile hamile kaldım 69 kiloyum
Mom789 Susamtanem2 ben bu hayatımda hiç kilo almadimki hep 34 beden giydim hep dikkat ettim o 3 kilo basta bana 30 gibi gözüktü nerden bileyim daha fazla alacağımı yeni yeni alıştım 😂😂😂😂
Mumyy Babtysv ilk hamileligimde 12 kilo almıştım doğumdan sonra hemen eski kıyafetlerine girebilmistim şimdi 32 haftalığına 9 kilo almışım yine 12 14 kg ile bitiririm diye düşünüyorum
Susamtanem2 Mom789 kilo bu alınır verilir bende 55 i pek görmemiştim yaş oldu 33 bir düşük üstüne bir doğum şimdi de 20+4 hamilelik 64 - 65 arasiyim
Yc0125 Ben 60 kilo ile hamile kaldim 1 ay oncesinden sezeryana alınma ma rağmen 86 buçuk ile doğuma gittim 26 bucuk kilo hamile kaldim