Tusemefe8134 Bayanlar bu ara asirii karpuzz yiyorum.ve ishalim dün yemedm hic sorun olmadi acaba karpuzmu ishal ediyor?
zehranurr Tusemefe8134 ishal eder mi bilemiyorum ama dikkatli tüketin vücudunuza çok fazla şeker yüklersiniz
Kaderimm Tusemefe8134 Galiba cnm bende kabızlık çekiyorum ne zman karpuz yesem tuvalete çok rahat cikiyorum sen yinede fazla yememeye gayret goster
Sumc Tusemefe8134 şekerini yükseltir canım haliyle suyunu arttırır biraz dikkatli yemeni tavsiye ederim. Fazlası zarar 😅
Aloneanqel Tusemefe8134 bende 9. Haftada gebelik şekeri çıkınca doktorum yasaklamıştı. Ben hiç yemedim canım hamileliğim de tam karpuz zamanına denk gelmişti aşerme zamanlarım ama düşünmedim hiç canım çekmesin diye
Annecibebekler Demir de ishal yapabiliyor, gözlemlemeniz gerekir. Günde 3 veya daha fazla diare durumu görülürse hastaneye veya doktorunuza gidin.
aslannaz21 Tusemefe8134 evet canm karpuz bagirsaklari calistiriyo bende dun 4kucuk dilim yedim baya kucuk ama sekerim hemen 140 oldu cok fazla seker var ve ben 12 haftadir diyet yapiyorm yedigim en fazla 3 dort dilim dikkat et
Birannebirbebek7 Tusemefe8134 konuyla alakasız ama nerde yaşadığınızı sorabilir miyim 2 aydır buraya da karpuz geliyor her alışımda hüsran bir türlü güzel yetmiş karpuz yiyemedim 😅
Merve212121 Birannebirbebek7 pazardan alsanız ? Böyle uzun İran karpuzları oluyor tadları çok güzeeel 😍
Merve212121 Tusemefe8134 bende karpuz çok yiyorum çok seviyorum bir haftadır yemiyorum evde yok diye ishalim durdu 🤣
Birannebirbebek7 Merve212121 yaşadığım yerde pazar hem kalabalık hemde herşey iç içe pis oluyor gidemiyorum maalesef 🤦🏼♀️
minikserce00 Tusemefe8134 evet canım eder dikkat et sıvı olarak cok faydalı ama karpuzun fazlasi İshal yapar hele bide günese falan çıktıysan muz ye haslanmıs patates ye geçmiş olsun
Beyzan Tusemefe8134 karpuz idrar söktürücü etkiye sahip ayrıca soğuk yenirse ishal de yapar. Her şeyin fazlası zarar ishal de kötü etkiler sizi bu sıcakta
Merve212121 Birannebirbebek7 karpuzcular yer kuruyor bizim burada sadece kavun karpuz satmak için o da mı yok
Elo_35 Tusemefe8134 Evet karpuzu ben de çok tüketiyorum ama benim aldığım karpuzlar çok tatlı değil bol sulu olduğu için tüketiyorum. Karpuz yediğinizde gün içinde başka meyve yememeye özen gösterin , şekerli olduğu için.
Burcubalyetis Tusemefe8134 karpuz tabiki ama gebelikte tuketmek cok faydali gebelikte olusabilecek bazi ciddi rasizliklari engellemisligi bile varmis bende cok tukeduyodum arastirdim cunku halende son haftam deli gibi tuketiyorum