Ruveydahifa Arkadaşlar Ankara Cebeci gebe randevusu için sistemden randevu alayım dedim randevu al butonu vardı ama tıklanmıyordu başına gelen varsa yazabilir mi acil
Dilara0638 Ruveydahifa sayfayı yenile bi kaç kez dene olmazsada şehir hastanesine gidebilirsin randevu bulamazsan bile sabah 8-9 arası sıra alabilirsin
Patasana_ Bi fikrim yok ama üstte dursun diye yazıyorum. Mhrs’yi mi arasanız direkt belki yardımcı olurlar.
Ruveydahifa Patasana_ mhrs ye kayıtlı değilmiş hastane ama sizin bildiğiniz ankarada gidebileceğim devlet hastanesi var mı
caglasvnc Ruveydahifa Ruveydahifa Etlik Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesi, Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesi var bu alanda iyi olan. Onun dışında Hacettepe Hastanesinin de doğum biriminin iyi olduğunu duymuştum.
Sude-96 Ruveydahifa çünkü üniversite haStanesi ve rendsvuau zor alınır özel bi numarası olur Google yazıp bulabilirsin ama çok Zor rendeavu almak
Patasana_ Ruveydahifa arkadaş yazmış zaten ben kadın doğumla alakalı devlet hastanesine hiç gitmedim ama Etlik Zübeyde Hanım, Hacettepe ve şehir hastanesinin kadın doğum bölümleri iyiymiş sanırım.