Domatesimm Merhaba anneler öncelikle Doğum yapanlar diyorum çünkü yapmayan kimseyi korkutmak istemiyorum da😑 gece nişanım geldi ardından sancılarım başladı. 5 dakikaya inince doktora gittik. Doktorum ameliyattaydı. Neyse doğumhanedeki ebe alttan muayene etti açıklığa bakmak için. (Çatı muayenesi daha olmamıştım ayrıca) neyse canım çok fena yandı çığlık attım resmen 😑 1cm açıklık varmış sadece. sonra nstye bağlandım sancılar durdu 🤦🏻♀️ Bildiğin rutin gelen sancılar durdu yani. Orada 40 dakika kadar bekleyip doktorun yanına gittim. Doktor nstye bakıp henüz Doğum sancısı değil dedi o da alttan muayene etti. Ama doktora dedim canım çok yandı istemsizce bağırdım sakinleşmem lazım diye. Neyse doktorun muayenesi şükür acıtmadı kontrol etti falan yumuşamış ama bebek daha yukarıda 3 güne kadar gelir kanala gelmezse sezaryen ile alabiliriz dedi. Evim yakın eve geldim sancılarım tekrar geliyor. Çok uzattım ama neyse bu ebenin muayenesi öyle gözümü korkuttu anlatamam🤢 napmam lazım sürekli alttan o mu muayene eder yoksa ne bileyim açıklık misal 5cm olunca yine hissedilir mi? Lütfen destek olun çok morale ihtiyacım var 😟😟😟
Tugcecantfn Domatesimm Dogumhanede Ebe bakiyor canim Ama belli bi noktaya gelince acikligin hissetmiyosun gerci bana doktorum bakti surekli ama insallah kolay atlatir saglikla alirsin bebişini kucagına 🙏🤱
Nisanurr Canım genelde ebeler bakar ama doktorun neden direk sezaryen söylediki benimde Bebeğim yukarıdaydı kanala inmemişti ama ben suni sancıyla doğum yaptım sana neden bu seçeneği sunmadı yada sen mi istemedin