Irm_brk12 4 aylık hamileyim mide bulantim devam ediyor etraftakilerde aaaa daha bitmedi mi diyor gülüyor gece uyandim mide bulantisindan kalktim kustum zor uyudum sizin mide bulantiniz tamamen ne zaman bitti
21Nur Ayıma kadar sürdü hatta o dönem daha çok istifra etmiştim tedirgin olmuştum herkes 4. Ayına kadar biter dediği için bende mi anormallik var diye düşünmüştüm sonra doktoruma anlattım durumu bana biraz psikolojik olabileceğini söyledi. Prilam Dr kullanıyordum gece iki tane o da fayda etti tabi sonrasında geçti toparladım.
Prenses888 Benim ilk hamileliktede ’nı çok çekmiştim bunda sahte kolay olur dedim yine mide bulantıları kusmalar 10 +2 deyız
esraegdi4 F_nur benim içtiğim su bile geri geliyordu 4.5 kiloya yakın kilo verdim. Çok şükür bu 1 haftadır durdu birden bire😂 sanırım benim bebeğim artık bana acıdı.
alazzeyneperva Irm_brk12 inşallah kısa sürede geçer benim 27 haftalik oldum hayla bulantı kusma devam ediyo ilk zamanlar gibi deil kişiden kişiye deişiyo ama genel olarak senin zamanlarinda artık hafifleyip kayboluyo belirtiler az daha dayan geçecektir 🌹
Olmuyor Doğuma girmeden bir gün önce bile mide bulantısı ilacımı kullanıp öyle doğumu tamamladım yani 9. Aya kadar sürdü 🤷
ebrr1048 Irm_brk12 bende sizin gibiydim herkes aa şimdiye bitmesi gerek diyodu gidip tuvaletlerde ağlıyodm kusmaktan ama 21-22 hafta gibi birden kesildi ilacı da bıraktım herşeyi çok rahat yiyebiliyorum ama böyle de ağzım hiç boş duemuyo 😂
Mom080 Irm_brk12 18. Haftama kadar ilac kullandığım halde istifra ediyordum 25. Haftada anca ilacı biraktimda normale döndüm. Kimseyi takmayın her bünye farklıdır fantezi olsun diye içiyorsunuz ilacı ne tuhaf insanlar var ya
morticia Irm_brk12 Irm_brk12 haftamdayim 24. haftadan sonra nispeten azalsa da bulanti kusma devam ediyor, bende doguma kadar boyle devam edecek muhtemelen.