Adım söylenmesine rağmen bir adam yüzünden içeri giremedim hatta hamilelik hormonlarımın etkisiyle kavga ettim , pardon diyorum ne pardon diyor dedim heyecanlı herhalde dedim içeri giricem randevunuz kaçta sizin dedi dedim ki seslendiler Ya Merve hanım diye benim o diyorum , biz 1 saattir bekliyoruz diyor tamam benim 10 da randevum sizin kaç dedim 10.20 e dedim erken gelmişsiniz ben geçeyim karım bekliyor kaç saattir diyor beyfendi çekilir misiniz artık dedim . İçeri girerken de söyleniyor böyle düzenin sistemin doktor da duydu ne oldu dedi anlattım bıktım bu adamlardan artık covid önlemi ile eşler dışarda beklesin yazdırıcam en sonunda kadın doğumun dışında bekleticem dedi neyse işlemim kısa sürdü çıktım , adamın eşine sağlıkla kavuşun iyi günler dedim yine de adam bu kendini ne sanıyor Ya Allah Allah diyor Ya siz problemli misiniz beyfendi ya dedim maske bile yok ağzınız da koca koca bıyıklarınızda tükürükler sallana sallana bi saat dibimde konuştunuz üstelik girmemi engellediniz , kavga olay mı istiyorsunuz dedim ben diyince adamın biri de kardeşim manyak mısın gir içeri bakın işinize falan dedi kocası bile gelmemiş bu çirkeflikle delirmiştir adam dedi karısı da gülüyor . Allah sizi dizin gibilere denk düşürsün reziller dedim güvenlik geldi polis geldi sonuç adamı dışarı aldılar karısına da doktor bey artık yalnız gelin esiniz hastane dışında beklesin beyaz koda basmak istemiyorum dedi . Hadi ben oturmayı falan da geçtim böyle dengesizler de var