Cilekkz-22 Pamugunannesi1 😄😄😄😄 gerçekten bu erkekler neden böyle kadınların içinde durmaktan ne anlıyorlar acaba 🤔🤔🤔
Pamugunannesi1 Cilekkz-22 Bacım erkekler kadınlardan daha potansiyelli gıybet makinasıdır. Dedikoduyu aslında erkekler sever ama kimse bilmez bu bilgiyi istihbarat sağlam 😛 O yüzden kadınlarla oturmayı severler 🤣
Pamugunannesi1 Cilekkz-22 Dursun ama uzak dursun bende eşimle gidiyorum bebeğin durumunu görmek için doktorum içeri aldığı için geliyor bazen fenalaşa biliyorum o yüzden tek göndermiyor ama bunu da yapmıyor Yani
Susamtanem2 AsenaEmre Bizim hastanede güvenlik sürekli uyarıyor eşler dışarı diye bence en doğrusu da o evet bende isterim eşim gelsin görsün her seferinde ama dediğiniz gibi hoş olmuyor hamile eşleri de demiyor ki kadın hamile kalk sen sanki balayindalar
Cilekkz-22 Pamugunannesi1 anamm özelden mi bahsediyorsun sen ben devlet zannettim 😄😄😄😄😄 bende ilk 4 ay özele gidiyodum ama erkekler kadınları oturtur kendileri ayakta dururdu 🤔🤔🤔
Pamugunannesi1 Cilekkz-22 Özelde de aynı halt var bacım toplasan kapının önünde 8 sandalye var hepsi dolu ayakta beklediğimi çok bilirim 🤣 Adam eşini kaçıracaklarmış gibi puta dönüşüyor orda kalıyor 😛
Cilekkz-22 Pamugunannesi1 😄😄😄 benim gittiğim hastanede 20 30 sandalye rahat vardı şimdi nasıldır bilmiyorum 😄😄
Cilekkz-22 Pamugunannesi1 😄😄😄 ayyy ne saçmalık ya kendileri bebek taşıyo demekki ne diceğimide bilemedim 😔😔