Minnosunannesiii Nuraygokce rabbim yardımcın olsun kazasız belasız İnş kavuşursun yavruna çok rahat ol hiç korkma sıkıntı etme 🙃
Elifmstf Nuraygokce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲 benimde Perşembe günü diye anlaştık bitsin artık kucagimda olsun istiyorum. Kaçıncı haftandasiniz tam olarak
Nuraygokce Elifmstf sayılı gün kalmış oda gelir merak etmeyin Allah sizede sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah cnm 🤲🥰38+3 cnm😍
Elifmstf Nuraygokce amin canım inşallah🤲🤲 bende Perşembe doguma 38+0 olcam o yüzden sormak istedim. Doğumun güzel geçmiştir inşallah bebişin de sende iyisindir. Güzel haberlerini de alırız bizlere moral motive olur inşallah🤲😇🥰
Nuraygokce Elifmstf herşey güzel olacak diye odaklayın kendinizi merak etmeyin olmaz bişey sağ salim sağlıkla gelsin inş 🤲çok şükür iyiyiz kızım yanımda😍😍
Mavilotta Nuraygokce Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😊🌺 Kaç kg doğdu acaba? Ben de 38 +2 ye gün aldım ama küçük doğar diye korkuyorum
Elifmstf Nuraygokce çok şükür canım Allah bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🤲 kendimi rahatlatmak istiyorum yanımda olsun yeter diye. İnşallah bizde sağlıkla kavuşuruz. 😇
Tdm29 Nuraygokce rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah sag salim bebeginizi alirsiniz kucaginiza rabbim anali babali buyutsun simdiden hayirli olsun ♥️🥰
Nuraygokce Elifmstf bnde korkmuştum küveze felan girer diye çok şükür girmedi inşallah sizdede sıkıntı olmaz cnm sağlıkla gelsin bebiş iyiyi düşünün🥰
Elifmstf Nuraygokce kilosu nasıldi canım bende en son 36+5ken 3140 dedi doğsa da daha engellemeyiz gayet iyi dedi ama korkuyorum yinede erken mi acaba diye bı yandan da artık gelsin istiyorum kavuşmak istiyorum.