Nevruz_beril06 merhaba kızlar ben 37+3 oldum doğuma az kaldı karnım büyüdü iyice ağırlaştı da 🥰🙏doğum için kuaföre gidip temizlenmek istedim ama özel bölgeyi yapmıyorlar sizce nasıl temizlesem ne zaman temizlesem yardımcı olur musunuz lütfen 🥰🙏
Beyziikoo Nevruz_beril06 Başka kuaföre de sorun isterseniz, ağdasız zor olur. Şu an lohusalıktan bakımını yapamadım ağda olmasa daha da kötü olacakmış demek ki diyorum. En geç ve seyrek çıkaran ağda çünkü 🙈🙈
Susamtanem2 Nevruz_beril06 ben hijyen açısından gitmedim hele ki bu korona döneminde mecburen evde makine ile kendim halletmeye çalışıyorum
Burcubalyetis Nevruz_beril06 agda mutlaka yapin suanda bazi kuaforler yapiyo bazilari yapmiyo obur turlu rezillik yani jilet vs. 3 gun sonra sezeryan dogumum var yarin yaptiricam komple
Birannebirbebek7 Acelya00 ben dün gittim ağda yaptırdım yarın doğuruyorum her kuaför farklı bi yol izliyor bence
Lithops Ben de kuaföre gidemem bu dönemde hijyen sebepleriyle. Evde tüy dökücü krem jilet yardımı ile hallediyorum.
Busemirac Lithops tüy dökücü kremleri doktorlar önermiyor diye duymuştum bebeğinize bi zararı olmasın doktorunuza danışın isterseniz
Sumus Arkadaşlar ben hiç ağda yaptırmadim dayanamıyorum gneital bölgeme evde çok denemiştim şuanda oram daha hassas mecbur gitmem lazım çok mu açıyor dayanilmayacak kadar mı jiletle alıyordum normalde ama şuanda alamıyorum göbeğim den co k zorlanıyorum
minikportakalinannesi Nevruz_beril06 Sumus ben de ikinci kez gittim geçen sandığım gibi değildi çok acımıyor korkma😊
Beyziikoo Nevruz_beril06 Evet doğru bir tık daha fazla acıyor ama olsun ağda gerçekten çok kurtarıcı oluyor artık kendim alabileceğim için mutluyum tabi bebek asla vakit bırakmıyor ama halledicem😑😑😑😑
Nurssss Nevruz_beril06 jilet ya basından beri duşa yere oturup alabilirsiniz yada ayna karsısına gecip öyle görünüyor🙂
Nevruz_beril06 Nurssss öyle görünüyor sancım başladığı zaman alırım başka çare yok görümcem de öyle yapmış 🤭😁
Direninannesi Eve gelen ağdacilar vardır illaki çevrenize sorabilirsiniz bence ben eve çağırıyorum hijyen acısından daha iyi oluyor bi de acısı o kadar değil en azında ben buna dayanamazsam doğuma hiç dayanamam deyip sessiz sedasız duruyorum 😀😀😀
Lithops Busemirac evet önermiyor ama pek seçeneğim yok sürekli kullanmadım. Şu son zamanlarda çatıya giderken kullandım. Bir de doğuma giderken kullanacağım. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️