Damelyufmus16 Uyumasına uyuyorum uyuyorum uyumadan önce baya bi bacaklarım kollarom gidiklaniyo gibi oluyo be bu his çok kötü aranızda böyle olan vqr mi doğumuna 59 gün var.
Akoalalover Damelyufmus16 bence danışın doktorunuza kan dolşımıyla alakalı bişey olmasın allah korusun
Mrveeski Damelyufmus16 iki gündür öyleyim. Bu saat oldu hala uyuyamadım. 9 da doktor randevum var kalkıp ona gidicem vallahi
milena11 Damelyufmus16 bunla ilgili dün post açtım bende. Yalnız değilmişim demek ki. Kol bacak benim deüil sanki uyuşma desem uyuşma değil ağrı gibi değil sanki kolum bacağım benim değil 🤦🏻♀️ doktorumlada konuştuk magnezyum başladı oda bi işe yaramadı
Mrveeski milena11 ya benim dün gece dudağım bile uyuştu. İki gündür uyuşmadan kaynaklı uyuyamıyorum. Şuan sadece ayaklarımda var ama gece bütün bedenim uyuşuktu. Sanki karnıcalanıyor gibiydi
milena11 Mrveeski benim uyuşma gibi değil benimki huzursuzluk baya. Sizde calsiyum magnezyum eksikliği olabilir. Yada kan dolaşımı ile alakalı birşey allah korusun doktor dönüşü haberdar edin ne olursa🙏🏻
Mrveeski milena11 doktor bebeğin büyümesiyle alakalı dedi. Bir sıkıntı yokmuş. Haftaya kontrol tekrar
milena11 Mrveeski anam herşeyi de bebeğin büyümesine bağlıyorlar 😅 tamam büyüsün de o arada biz napıcaz uyku uyuyamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ neyse bişe olmamasına çok sevindim senin kaçıncı haftan
milena11 Mrveeski son haftalarda oluyormuş öyle ileri geri allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin