Haticesari35 Hamile anne adayları önden düğmeli pijama alabileceğim sayfa önerirmisiniz uygun fiyata büyük beden olsun ama🙏😌
Glbnpk Haticesari35 Penti genelde pahalı olabiliyor ama geçen gün bir bakalım diye girdik. Çok güzel modeller vardı ve indirimdeydi ben oradan aldım. Önyargılı olmamak lazımmış. 😅
Glbnpk Haticesari35 2 adet pijama takımı, 1 adet emzirmeli gecelik, 1 adet emzirme sütyeni, 6 adet lohusa çamaşırı tamamını 400 tl aldım. Bakındığım sayfalarda bir lohusa takımı en iyi ihtimalle 300 tlydi.
Gozdeku Haticesari35 pentiden gömlek pijama aldım m beden 😁 kalıpları çok farklı geldi bana. 76 kiloyum 😂 bir de normal çarşı mağazasından aldım 75 tl ye. Aynı pijama internette minimum 120 tl. Bedenler de çok farklı. İmkan varsa mağazadan alın 😇😇
fpkprensesim Haticesari35 canım instagramda site_life diye bi sayfa var, ve inan nerden baksam 180 tl lik pijamalar 100 lira bende lohusa beyaz sabahlıklı gecelik aldım 130 liraya ve çok da memnun kaldım kumaşı falan çok güzel hemde uygun bi bak derim o siteye 🙂
Mehtap1605 Haticesari35 en iyisi yeni aldım lohusa Avm sitesinden effort pijama takımı L olanı bile 100 kg ya kadar 🙏🏻