baharyeto123 Kızlar daha reglme 14 gün var ama durup dururken mantar gibi kaşıntı başladı 2 gündür ve beraberinde akıntı ilaç kullanıcam ama gebelik şüphemde var arada kaldım yarın doktora gidicem ama sizlerede bi sormak istedim böyle bişey yaşayan var mı
esra556141 baharyeto123 öyle bi belirti yaşamadım yasayanida duymadım ama adetinize 14 gün varken belirti olması biraz zor akintida eşlik ediyo demissiniz idrar yolu enfeksiyonu yada mantar da olmuş olabilirsiniz
Mimhb baharyeto123 yorumlarınıza baktım ikiz çocuk annesiymişsiniz. Hamilelik sürecini geçirmiş birinin bu soruyu yöneltmesi beni bayağı şaşırttı. Google a ne yazsanız muhakkak birşey çıkar. Siz biraz okuduklarınızı akıl süzgecinden geçirin.
baharyeto123 İnternetten biraz baktım da gebelik belirtisi falan yazan yerler gördüm o yüzden merak ettim
baharyeto123 Mimhb her gebelik birbirinden farklı yukardada yazdığım gibi zaten internette gördüğüm için ve birçok gebe arkadaşımdan fikir veya bilgi alabileceğim için burayada yazdım merak ettim çünkü bende daha önce böyle birşey duymadım