Emineklccc Busra3496 tek tarafta toplanınca ağrı yaşadım hala da yaşıyorum biraz da kan geldi nişan mı değil mi bilmiyorum 35+6
gullcannn Busra3496 35+3 haftalığız şuan. 2 gündür resmen yürüyemiyorum çok baskı var aşağıda yataktada zor dönüyorum. Niye böyle oldu anlamadım bir anda. Göbeğim sanki aşağı düşmüş gibi biraz. Her hafta nstye giriyorum çarşamba yine var bakalım ne olacak
yesilkahve Busra3496 35+5 teyim. Ağrılarım hat safhada 🤦🏻♀️ cuma günü kontrole gittim doktor her şey yolunda iki hafta sonra gel çatı muayenesi yapalım dedi. Nst de sancılarım çıkmaya başladı ama bu haftalarda normal olduğu söylendi
momsboys Busra3496 35+3 e girdim cok bulantım oluyor bebek cok toplanıyor bazen yürüyemiyorum bile. burun tıkanıklıgım ve uykuya gec dalma sorunum olustu. bide oturunca nefesim daralıyor yatmak istiyorum
gullcannn Busra3496 Yani baş aşağı bizimkisi birde kilolu normal ama biraz artti iyice 2 gündür. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
gullcannn Busra3496 Hayırlısı ile alalım kucaklarımiza. Artık öyle böyle acıyla ağrıyla bitecek sağlıkla gelsinlerde yeterki
Seydaakoluk Emineklccc ayak ödemlerim çok arttı 😪 sırtımın ortasında ağrı var iki gündür gece tuvalete kalkmak eziyet 😣
gullcannn Busra3496 Öyle canım bende çatı muayenesi 37 den sonra olacağım ona göre bebeğin kilosu ile falan karar verilecek suanlik normal doğum yapacak gibi ilerliyoruz
Busra3496 gullcannn yok çağırmadı 31 de gittim bir sonraki 34 de çağırdı en son gittiğimde 35 haftalıktım 2 hafta sonra gel dedi her hafta çağırmıyor beni
gullcannn Busra3496 Aynen artık her hafta olacak dedi benim doktorum bundan sonra vakit yaklaştığı için