Kizlar uzun uzun yazabilirsem anlatacam bilen bilir dun sabahtan beri çok yoğun bi sanci çekiyordum lakin nst de çıkmıyor du sanci dun gece 2 gere geldim ben nefes kesici sancilarla boğuşurken nst de sanci 4 5 çıkıyordu delirmek üzereydim acikligim 2 cm di sonrasinda sabah 3. Kere geldiğimde nst tekrar sıfır sanci acikligim 3 cm olmustu ama ben dayanamiyordum nst sanci çıkmayınca bana sadece açıklığa bakıp gidiyorlardı dayanamadım artık sancilara duramadım ve vajinumus da olduğum için korktum açıkçası sezeryan istedim hemen acilen sezeryana alındım tabi ondan da korkuyorum ilk defa ameliyat oluyorum ameliyathaneye çıktık cok cok samimi bir ortam vardı beni çok rahatlattilar Allah hepsinden razı olsun sipinal oldum belden vurulan iğne çok hafif gerçekten damar yolu daha çok can yakıyor uyusunca hemen uzandim lakin sonrasinda çok panik yaptım ve korktum hemşire hic elimi birakmadi tansiyonum yükseldi korktum için malesef kendimi cok kastım çekişmeleri hep hissettim zaten okuduğum da kadınlar hep hissediyoruz diyordu bende baya hissettim sonra kızım çıktı yanağıma koydular sıcacık bende onla beraber ağladım 🥲bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin Rabbim🖤 sonrasinda dikerken çok zorlandim çekişmeleri hissediyorum kaburgalarim agriyor göğüs kafesim daraliyor ve ben çok panik yaptığım için hemen hemşire sakinleştirici yapti hafif sersemledim dikişler bi yarım saat sürdü sonra hemen odama cikarildim çok şükür simdilik kızımla iyiyiz odama geldiğimde sakinlestiricinin etkisiyle uyumusum kanamam çok oldu tasiyonum düşmedi bu benim malesef çok stres ve kendimi kastigim için oldu baya ilac verdiler kanamami durdurmak için hemşireler bastırıyor lakin dayanilmayacak gibi değil zaten sürekli agri kesiciler veriliyor du hamd olsun suan ikimizde de iyiyiz beni zorlayan kendim oldum cok kastım ve panik oldum hala aynıyım tansiyonum yavas yavas düşüyor. Bana dua edin Rabbim kimseyi hic bir anneyi bi yolda zorda birakmasin hepinize hayırlı çok güzel rahat doğumlar nasip etsin bana müsaade 🖤🥰🥰🌸